Jennifer Aniston je delila svoje najboljše pričeske – katera je vaša najljubša?

jennifer aniston

Jennifer Aniston je na svojem Instagram profilu delila svoje najboljše pričeske, ki jih je nosila skozi leta – mi bomo za vedno obsedeni s pričesko ‘The Rachel’. Katera pa je vaša najljubša?

Lasje in pričeske Jennifer Aniston so nekaj, čemur zavidamo že desetletja. In evolucija njenih sijočih las je dobro dokumentirana v Hollywoodu in zaenkrat lahko brez težav trdimo, da s svojimi lasmi še ni ‘ustrelila mimo’. Včeraj pa je svoje oboževalce na Instagramu navdušila z objavo, kjer je objavila 10 različnih pričesk, ki jih je nosila skozi leta. Obenem pa jih je postavila pred veliko dilemo, ko je zapisala, naj izberejo eno najljubšo.

Vsaka slika je ovekovečila določen lik iz filma ali serije, v katerih je igrala. Od njene slavne pričeske ‘The Rachel’ iz 90. let, do svetlih las, ki jih je nosila v filmu Marley and Me, do najnovejše pričeske, ki jo nosi kot TV voditeljica Alex Levy v seriji The Morning Show.

Vse to je v nas vzbudilo veliko nostalgije in moramo priznati, da Jennifer obvlada navidezno enake stile pričesk, ki so si pravzaprav zelo različni. Prav tako pa so preprosti – kar je še dodaten razlog, da jih obožujemo.

Ozadje za njeno objavo se skriva v lansiranju njene nove kozmetične znamke LolaVie. Na žalost je zaenkrat to znamko mogoče kupiti le v Ameriki, morda pa bo nekega dne dostopna tudi pri nas.

 

Bronasto-rjava barva las je trend te jeseni in bo poudarila vsako polt

Foto: Instagram/lolavie