‘Mandljevi’ nohti: oblika, ki bo zaznamovala to poletje

'Mandljevi' nohti

To poletje bodo zaznamovali ‘mandljevi’ nohti. Kot že pove samo ime, nas oblika nohtov spominja na mandlje, pristoji pa tako kratkim kot dolgim nohtom.

Kylie Jenner in Selena Gomez sta zvezdnici, ki nosita takšno manikiro, mi pa vam v nadaljevanju predstavljamo nekaj primerov poslikave takšne oblike nohtov.

Abstraktna umetnost

Abstraktna manikira je odličen način za eksperimentiranje, sploh, če ste bolje umetniška duša. Svetuje se, da se preko osnove v kožni barvi s čopičem nariše različne oblike in linije. Najbolje pa je to, da se lahko igrate z barvami.

abstraktno

Pink francoska manikira

‘Mandljevi’ nohti so popolna izbira za pink francosko manikiro. Gre za majhno spremembno tradicionalne francoske manikire, rezultat pa je zelo lep in zelo trendi.

pink 'Mandljevi' nohti

Jagode povsod

Takšni kratki nohti so zabavni, nenavadni in unikatni. Popolnoma poletni so! Če sami niste vešči tako detajlne poslikave, je najbolje, da to delo prepustite strokovnjakom na tem področju.

jagode 'Mandljevi' nohti

Pastelni odtenki

Pastelni odtenki kar kličejo po poletju. Torej, zakaj ne bi teh odtenkov nanesli tudi na svoje nohte?

pastel 'Mandljevi' nohti

Smeško

Še ena zabavna manikira, ki je rezervirana za bolj drzne ženske s smislom za humor. Za na plažo bodo popolni, saj se bodo odlično podali k živim barvam kopalk.

smeško 'Mandljevi' nohti

Foto: Dariia Chernenko / Getty Images Plus via Getty Images, instagram/prettylittleyoustamford, povzeto po lepotaizdravlje.rs