Najbolj iskani lepotni sestavini ta hip: retinol in bakuchiol

retinol in bakuchiol

Na področju nege sta najbolj iskani in najbolj učinkoviti aktivni sestavini ta hip vsekakor retinol in bakuchiol. In tudi Kozmetika Afrodita je predstavila dva nova izdelka, ki vsebujeta ti sestavini.

Kozmetika Afrodita je naša največja kozmetična hiša in njihove koži prijazne negovalne izdelke dobro poznajo potrošniki doma in po svetu. Manj znano pa je, kje in kako le-ti nastajajo. Zato so se pri podjetju odločili, da v osrčje svoje zgodbe, v njihove razvojne laboratorije v Rogaški Slatini, povabijo predstavnike medijev in vplivneže ter jim premierno predstavijo razvojno pot dveh novih lepotnih SHOTOV Afrodita Professional, ki premikata meje sodobne ANTI-AGE nege.

Najbolj iskani aktivni sestavini: retinol in bakuchiol

Povabljene je v oddelku razvojnih laboratorijev sprejela vodilna razvojnica programa Afrodita Professional, Lucija Nemeš, ki je predstavila delovanje laboratorijev ter dva nova izjemna izdelka Afrodita Professional. Oba se ponašata z v visoko koncentracijo dveh najbolj »iskanih« aktivnih sestavini ta hip: RETINOL nove generacije: Hydroxypinacolone Retinoate (HPR) in BAKUCHIOL visoke čistosti: Sytenol®A ter z izjemnimi učinki. Učinkovito popravljata znake staranja tako na epidermalni kot tudi na dermalni ravni, hkrati pa bistveno izboljšata tudi stanje mastne, nečiste kože.

Kot je pojasnila: »Next Generation Retinol Shot vsebuje novodobni HPR retinoid, ki je v primerjavi s klasičnim retinolom bistveno bolj stabilen, manj dražilen ter dokazano visoko učinkovit. Je pravi anti-age superheroj  za bolj gladko, čvrsto in polno kožo z manj gub. Bakuchiol Shot pa je pravi čudežni lepotni eliksir z visoko, kar 2 % koncentracijo bakuchiol-a. Predstavlja izjemno učinkovito, 100 % naravno alternativo retinolu, ki ne povzroča draženja ter je primerna tudi za občutljivo kožo. Ob redni uporabi bistveno zmanjša gube, hiperpigmentacijo in mozolje.«

Nad izdelki Kozmetike Afrodita je navdušena tudi Hajdi Korošec Jazbinšek.

Kako ju uporabljati?

Povabljence sta oba shota več kot navdušila, zato so izkazali dilemo, katerega izbrati. Strokovna svetovalka Kozmetike Afrodita Mojca Hernaus jim je pojasnila, da lahko uporabljajo kar oba hkrati, saj se izdelka Next Generation Retinol in Bakuchiol Shot med seboj izvrstno dopolnjujeta ter v medsebojni sinergiji zagotavljata izvrstne rezultate.

Nova lepotna koncentrata sta kompatibilna tudi z vsemi ostalimi, že obstoječimi Beauty Filler Shoti iz Afrodita Professional ponudbe ter primerna za vegane.

Kozmetika Afrodita je s predstavitvijo ponovno potrdila svoj kozmetični primat in nadaljuje uspešno zgodbo o svojih izdelkih, ki nastajajo z velikim ustvarjalnim navdihom zaposlenih ter v tesni prepletenosti znanosti in narave.

 

Foto: PR