Najboljše pričeske za goste lase, ki jih je preprosto stilirati

pričeske za goste lase

Če imate neposlušne lase, ker so preveč gosti in so trše teksture, verjetno težko najdete pričesko, ki je preprosta za vzdrževanje in stiliranje. Bujni lasje z veliko volumna so po navadi tudi naravno valoviti ali kodrasti, kar še dodatno oteži izbiro pričeske. Zato smo poiskali najboljše pričeske za goste lase, ki jih je preprosto stilirati.

Svoje goste lase lahko namreč ukrotite z elegantno in moderno izbiro pričeske, trik je v ‘pametnem’ striženju, s katerim se zmanjša odvečni volumen las.

Pixie

Gre za kratko pričesko, pri kateri so prameni las stanjšani, na ta način pa se tudi ukrotijo. Sprednji del las je daljši, na zatilju pa je dolžina las zelo kratka. Za stiliranje boste potrebovali le malce gela ali kreme za lase, ki bosta pramene lepe definirala in bodo padli tako, kot bi naravno.

View this post on Instagram

A post shared by Anh Co Tran (@anhcotran)

Teksturirani paž

Če so vaši lasje bujni in valoviti, je lahko odlična rešitev valoviti paž. Odvečni volumen se bo ‘odvzel’ s postopnim tanjšanjem pramenov. Lasje pa bodo segali malce pod brado.

Ravni paž

Po drugi strani pa lahko izberete popolnoma ravno postrižen paž. Glede na volumen vaših las bo lase potrebno stanjšati s ‘pametnim’ striženjem. Tako boste dobili lepo obliko, ki jo bo preprosto oblikovati.

Dolgi paž

Za vse, ki si ne želite zelo skrajšati dolžine las, je odlična izbira dolgi paž. Gre za slojevito postrižene lase in stanjšane pramene, ki padajo v višini ramen. To dolžino lahko še vedno spnete v čop ali figo.

Dolgi lasje

Če si vseeno želite dolgih las, je najbolje, da jih frizer postriže slojevito in jim s tem odvzame volumen. Takšna pričeska je tudi preprosta za stiliranje – lase lahko pustite valovite, lahko pa jih tudi zgladite.

Mocha rjava je najbolj zaželena barva te jeseni in zime

Foto: instagram/@trendhaircuts; povzeto po ljepotaizdravlje.hr