Preizkusili smo novo tehniko konturiranja obraza, s pomočjo katere boste videti bolj vitki kot kdajkoli

tehniko konturiranja

Da je konturiranje svojevrstna umetnost, s katero poudarimo ličnice in ostale kosti na obrazu, že vemo. Sedaj pa smo odkrili novo tehniko konturiranja obraza, ki je veliko bolj preprosta.

Obstaja ogromno načinov, s katerimi lahko poudarimo določene linije obraza, vsak od teh načinov pa zahteva malo vaje. Pri klasičnem konturiranju ali contouringu se s temnejšim pudrom v obliki številke tri poudarijo ličnice, čelo in čeljust, medtem ko se svetlejši puder nanese na predele, ki jih želimo še dodatno poudariti. V teoriji vse to zveni super, v praksi pa morate zares dobro poznati svoj obraz, da bi dosegli želeni učinek.

Je pa pred kratkim na TikToku postal viralen posnetek, na katerem je na preprost način prikazano poudarjanje vsega, kar želite in prekrivanje vsega, česar ne želite, da se vidi. Gre za posnetek Megan Lavallie, ki je s to tehniko poudarjanja ličnic povsem navdušila. Poglejte si jo spodaj na posnetku in jo preizkusite še sami.

@meganlavallie

sometimes a straight line from your ear can look a little intense #contourhacks #contour #makeup

♬ Elevator Music – Bohoman

Da bi hitreje našli področje, na katerega morate nanesti temnejši puder, najprej s prsti na zgornji čeljusti poiščite zadnji zob in to je predel, na katerem morate delati.

 

Zadimljeno modro senčilo je trend te zime in ta videz je povsem enostavno doseči

Foto: Puhhha / Getty Images Plus via Getty Images; povzeto po ljepotaizdravlje.hr