Ta trik za oblikovanje las je obnorel TikTok in vzame le 5 minut

oblikovanje las

Ta trik za oblikovanje las je obnorel TikTok in uporabniki ga primerjajo celo z Dyson Air Wrap napravo za oblikovanje las – s to razliko, da ta trik ne stane nič.

TikTok obožujemo zaradi mnogih razlogov, saj smo tam dobili že veliko koristnih nasvetov. Pustimo sedaj ob strani tiste manj koristne. Pravzaprav je na tej platformi vsak teden nekaj novega, kar postane viralno. Tokrat pa smo naravnost obsedeni s trikom za oblikovanje las, ki tako lepo zavije konice las. In za vse, ki si želite ta trik preizkusiti, imamo za vas vse podrobnosti.

Posnetek je delila frizerka, ki ima na TikToku uporabniško ime @yazblends, ogledalo pa si ga je že več kot šest milijonov uporabnikov. Celo Paul Mitchell, profesionalni stilist in ustanovitelj lasne kozmetike je komentiral: »Oh, to je tako dobro.«

@yazblends

Easy 5 minute Hair Hack! @behindthechair.com #fyp #hairtok #hairtutorials #hair #bocaraton

♬ Toxic x Pony – ALTÉGO

Kako oblikovati lase:

1. Lase razdelite na dva dela in jih zavijte v smeri od obraza.

2. Sušilnik las ne sme biti prevroč, nato pa ga usmerite navzdol proti zavitim pramenom in pojdite z njim vse do konic las. Pramen pustite zavit še 1-2 minuti, da lasje dobijo obliko.

3. Zatem pramen odvijte ter ga s prsti razmršite.

4. Enako storite še z drugim pramenom in pričeska je končana. Povsem preprosto, kajne?

Pomembno je tudi, da to počnete na skoraj suhih laseh, sicer oblika ne bo držala. Še en nasvet pa se glasi, da pramene popršite z lakom za lase medtem, ko so še zaviti.

 

Selena Gomez nosi pričesko, ki bo letos velik hit

Foto: People Images/ Getty Images Plus via Getty Images