Vsi preizkušajo ta genialen make-up trik za optično povečanje oči

make-up trik

Če si želite optično povečati oči, potem morate preizkusiti ta genialen make-up trik. Potrebujete le črtalo za veke, barvico in umetne trepalnice.

Mario Dedivanović, bolj znan kot Makeup by Mario in kot vizažist Kim Kardashian, je pred kratkim na svojem TikTok profilu delil odličen make-up trik za optično povečanje oči. Na posnetku, ki je zelo hitro postal viralen, saj si ga je do sedaj ogledalo že 6,4 milijona ljudi, vizažist uporablja umetne trepalnice, barvico in črtalo za veke ter z njimi popolnoma spremeni obliko oči, optično odpre pogled in pomladi celoten obraz.

Ključ je v zelo natančnem postavljanju umetnih trepalnic. Mario pa svetuje, da linijo tik ob trepalnicah najprej obrobite z barvico v črni barvi. Nato trepalnice zavijete z uvijalcem ter nanesete maskaro.

V naslednjem koraku Mario pritrdi umetne trepalnice. Pri tem svetuje, da jih nalepite čim bližje koreninam naravnih trepalnic. Tukaj pa se skriva trik: začnete jih lepiti od notranjega kotička oči proti sredini oči, nato pa trepalnic na zunanjem kotičku oči ne zalepite ob korenine naravnih trepalnic, temveč nekoliko dvignjene na kožo. S tem boste optično ustvarili lifting oči. Del med naravnimi in umetnimi trepalnicami nato zapolnite s črnim črtalom za veke. Na ta način boste odprli pogled in pomladili celoten obraz.

Postopek, kako to doseči, si poglejte na posnetku:

@makeupbymario

How I lift the eyes with liner & lashes! #makeupbymario #makeuptutorial #eyeliner #eyelift

♬ Filtered Light – Nik Ammar / Mike Reed

Triki za čim daljšo obstojnost senčil za oči

Foto: inarik/ Getty Images Plus via Getty Images