Anne Hathaway je oživela legendarni videz iz filma Hudičevka v Pradi

anne hathaway

Se še spominjate filma Hudičevka v Pradi? Če ste kot mi, ste si ga verjetno pogledali večkrat. V njem igra glavno vlogo Anne Hathaway in igralka je pred dnevi na modni reviji povsem navdušila prisotne, saj je njen styling zelo spominjal na tistega iz filma.

Andy Sachs se je vrnila na tednu mode, kjer je sedela poleg prave Anne Wintour, urednice ameriške revije Vogue. Tako je, igralka Anne Hathaway je na modni reviji modnega oblikovalca Michaela Korsa sedela poleg slavne urednice in vse skupaj je spominjalo na film Hudičevka v Pradi. In to še toliko bolj zaradi njenega stylinga in pričeske.

anne

Anne Hathaway, Anna Wintour in Serena Williams

Anne Hathaway je oživela legendarni videz

Igralkin outfit in pričeska sta spominjala na tistega, ki ga je nosila v zadnji sceni filma, po tem ko je odšla iz razgovora in v avtomobilu zagledala Mirando, za katero je pred tem delala za slavno modno revijo. Takrat je nosila črn puli in rjavo usnjeno jakno, prav tako pa frufru in lase spete v čop. Tokrat pa je nosila enako pričesko, obleko s puli ovratnikom ter rjav daljši plašč. Zares nas je spominjala na Andy!

anne

anne h

anne anna

Pink je absolutna (nepričakovana) trendi barva te jeseni

Foto: Marc Piasecki / Stringer / Jamie McCarthy / Staff / Dimitrios Kambouris / Staff / Getty Images Entertainment; povzeto po lepotaizdravlje.rs