Modni stil in najlubši kosi Senke Umek

modni stil

“Moj modni stil? Rada imam tako eleganten, kot tudi športen videz,” pravi Senka Umek, poslovna ženska ter žena slavnega DJ Umeka. 

ELEGANTNO DOLGO ČRNO KRILO

Dolgo črno krilo sem popestrila z večno belo srajco znamke Philosophy in črnim pasom znamke Givenchy. Za eleganten videz sem si izbrala J’Adior salonarje, vse skupaj pa obogatila z nakitom Van Cleef&Arpels.

modni stil senka umek

TOP MODNA DODATKA

Lake Como si zasluži ekstravaganten modni stil – in to zagotovo je Zimmermann. Belo obleko sem namreč popestrila z njihovim širokim pasom, dodala visoke Chanel škornje s peto, večno trendi veliko torbo ter seveda dva meni izredno ljuba modna dodatka: sončna očala in pokrivalo, v tem primeru sem izbrala baretko Borsalino.

modni stil

VELIKA TORBA NE SME MANJKATI

Ta isti pas rada uporabim tudi skupaj z dolgimi oblekami – kadar gre za vsakdanji videz, si rada umislim poleg teh gležnjarje namesto petk (obleka Liu Jo, čevlji René Caovilla). Seveda ne manjkajo očala Dita, kot tudi ne velika torba (Chanel).

senka umek

LJUBITELJICA SUPERG

Črne hlače Frame in pulover Zara sem popestrila s trendi jopo znamke Alanui. Ker sem si želela bolj športni videz, so bile izbrane superge. Kot žena velikega ljubitelja superg (poročena je s slovenskim svetovno priznanim DJ Umekom op. p.) priznam, da sem vedno na tekočem tudi kar se trendov športnih superg tiče. Tokrat sem videz popestrila z Jordan 1 supergami, ki so si jih do nedavnega izbirali pretežno fantje. Superge najraje kupujem v Tike oziroma trgovini Buzz, prestižne znamke pa pretežno v tujini na potovanjih ali prek meni izjemno ljubega spletnega nakupovanja.

superge

OBOŽUJEM KLOBUKE

Že od malih nog sem velika ljubiteljica pokrival, moje najljubše znamke so Ruslan Baginskiy, Maison Michel in Borsalino. Izbrala sem look iz Tokya, kjer sem klobuk in retro očala dodala k črnemu Zara hlačnemu kostimu in Gucci plašču.

senka umek

Foto: Robert Ribič