Obleke iz jeansa, ki jih lahko nosite vse leto

obleke iz jeansa

Jeans je vedno v modi, zato so tudi obleke iz jeansa modni kosi, s katerimi ne boste zgrešili. Odlična novica pa je, da jih lahko nosite praktično vse leto.

Jeseni in pozimi so popularni modeli jeans oblek srednje in daljše dolžine, ki jih lahko kombinirate z nogavicami ali pajkicami, čez oblečete jopo ali celo pulover. V toplejših mesecih pa so modni krajši modeli, obleke pa so prav tako narejene iz tanjšega materiala. Zelo modne so tudi obleke iz jeansa, ki so pravzaprav daljše srajce z gumbi in trakom, ki se zaveže okoli pasu. Te obleke pa lahko nosite tudi na hlače, kot na primeru spodaj.

Mohito, 19,99 €

Jeans obleke lahko uporabite za različne priložnosti in jih nosite vsak dan, v službo ali celo za večerni izhod. Kombinirajte jih na superge, ki se bodo odlično podale k bolj casual stylingom, ali celo na vrtoglave petke (na primer za zmenek). V pomladnih mesecih si čez obleko nadenite še trenčkot, parko ali usnjeno jakno. Izbira je povsem vaša – karkoli boste izbrali, bo videti odlično. In še dodaten plus jeans oblek: neverjetno udobne so!

Mi smo malce pobrskali po spletnih trgovinah in našli kar nekaj lepih modelov …

10 idej, kako nositi vedno modni trenčkot

Foto: PR