Pet must-have modnih kosov za ženske v tridesetih letih – jih nosite?

pet must-have modnih kosov

Trideseta leta so neke vrste meja, ko bi lahko rekli, da veste, kako oblikovati in vzdrževati svoj stil, veste, kaj vam je všeč in kaj najraje nosite. To zajema tako materiale kot kroje oblačil. Obstaja pa pet must-have modnih kosov za ženske v tridesetih letih, ki bi jih vsaka morala imeti v svoji garderobni omari.

Dandanes imamo na voljo tudi Instagram in Pinterest, ki nam služita kot neke vrste modni navdih, vseeno pa obstaja tistih nekaj kosov, ki so večni. Vogue je tako ustvaril seznam najpomembnejših modnih kosov, ki bi jih vsaka ženska v svojih tridesetih morala imeti. To so modni kosi, ki jih boste nosili dolgo časa, zato se v njih splača investirati malo več denarja.

Pet must-have modnih kosov:

Jeans hlače

Verjamemo, da ima vsaka od vas v svoji omari vsaj ene dobre jeans hlače, ki vam odlično pristajajo. Gre za to, da ne potrebujete pet različnih parov, temveč en ali dva para jeans hlač, ki so vam zares kot ulite in jih lahko kombinirate praktično na vse.

Črne hlače

Čeprav se mnogim zdijo dolgočasne, so ravno črne hlače tisti modni kos, ki ga je najlažje kombinirati, saj se podajo k poslovnim ter tudi bolj sproščenim stylingom. Ker so vedno v modi, z njimi nikakor ne morete zgrešiti.

Bela majica

Tako kot bela srajca je tudi bela majica modni kos, ki ga je najlažje stilirati. Z njo lahko ustvarite casual stylinge, v katerih se boste počutili zares udobno.

Črni suknjič

Še en modni kos, ki ga nujno potrebujete, saj ga lahko nosite v kateremkoli letnem času. Suknjič je na splošno vsestranski in vedno v modi, zato ga je dobro imeti v več barvah. Vsekakor pa je temelj vsega črni suknjič.

Črni gležnjarji ali škornji

Vseeno, če raje nosite takšne z ravnim podplatom ali peto, črni gležnjarji ali škornji so klasika, ki je osnova vsake garderobe.

Devet modnih kombinacij zimskih oblačil in superg

Foto: Pinterest; povzeto po ljepotaizdravlje.hr