Listanje: poglejte, kaj prinaša nova številka L&Z

DECEMBRSKO-JANUARSKA REVIJA L&Z

Top teme, ki jih prinaša nova številka L&Z:

#1 Zgodba z naslovnice

S svojo elegantnostjo in ženstvenostjo Gordana Grandošek Whiddon osvaja svetovne plesne odre vse od Broadwaya do West Enda. V njenem objemu se je zavrtel Ronan Keating, sodelovala je s Kevinom Spaceyem, občudovala jo je kraljeva družina v Royal Albert Hallu. Delala je za velike hiše in šove vse od BBC Strictly Come Dancing do NBC s Ciaro v resničnostni oddaji I can do that. Skozi življenje pa najraje pleše v objemu svojega moža, prav tako svetovno uspešnega plesalca in koreografa Trenta Whiddona.

#2 Veliki L&Z praznični giveaway

Kot vsako leto, vas tudi letošnji december razvajamo in to je že postala prava tradicija. Upamo, da vam bomo s tem polepšali praznične dni, veliki L&Z praznični giveaway pa smo si zamislili takole … Kliknite TUKAJ.

#3 Nov veter v laseh

Naj vaša nova barva ali priceska zaznamujeta prehod iz starega v novo leto. To še nikoli ni bilo lažje! Strokovnjaki razkrivajo najnovejše in najbolj laskave odtenke ter sloge, ki jih je enostavno oblikovati.

#4 Moda: Najboljše stvari so tri

Zima je končno potrkala na vrata in nas ovila v tople pletenine. V kombinaciji z veganskim usnjem in prefinjenimi vzorci tkanin, vas bodo ta oblačila popeljala vse do in v pomlad.

#5 Vitki in v formi: Tako lahko trenirate doma

Se tudi vi lahko pohvalite z novimi utežmi, elastičnimi trakovi, opremo za kardio vadbo ali najnovejšo aplikacijo za fitnes? Potem verjetno sodite v vse večjo skupino ljudi, ki trenirajo doma. Preverili smo, kakšne so koristi te vadbe ter katere pripomočke potrebujete.

#6 Praznične zvezde

Domiselni piškoti, katerih recepte najdete v reviji, so narejeni iz sestavin, ki so dobre za vas, in zato še bolj teknejo, pravi Dorie Greenspan, prejemnica nagrade James Beard, avtorica nove knjige Peka z Dorie in ustvarjalka šik priboljškov.

#7 Zakaj imate mrzle dlani in stopala ter kaj to pomeni?

Naše telo naravno uravnava telesno temperaturo. Ce je zunaj zelo mrzlo, ima telo prednostno nalogo oskrbeti srce in druge vitalne organe s kisikom. Zato v okončine – stopala in roke – pride manj krvi, zaradi cesar so hladnejše od preostalega telesa. Prav tako ni nič nenavadnega, da so pri nekaterih ljudeh naravno bolj hladne, tudi ko zunaj ni mrzlo, zato jih je potrebno dodatno zaščititi in ogreti.

#8 Dobro razpoloženje, boljše zdravje

Umirjenost lahko izboljša fizično in duševno zdravje ter dobro počutje, lahko pomaga ohranjati mladostno energijo, kažejo raziskave. Seznanite se s preverjenimi načini za izboljšanje pozitivnega odnosa do življenja.

#9 Wellness avantura

Pisateljica Annie Daly se je počutila ujeto v lastni rutini dobrega počutja in se podala na potovanje. Želela je ugotoviti, kako ženske v drugih kulturah skrbijo zase. Naj vas navdihne!

#10 Zabava brez stresa

Če pripravljate praznično zabavo, potem preberite nasvete, kako jo organizirati brez stresa. Strnili smo nasvete za ustvarjanje sproščenega in družabnega vzdušja, v katerem bodo vsi – tudi vi – uživali. Tako, kot mora biti!

Nova številka revije L&Z je v prodaji od 15. decembra 2021.