4 odlične kriminalne serije, ki vas bodo prikovale pred male zaslone

kriminalne serije

Netflix je zagotovo ena najbolj popularnih aplikacij za gledanje filmov in serij, saj ima ogromno izbire. Tukaj pa boste našli tudi odlične kriminalne serije, kar je odlično za mesec januar, ki je znan po tem, da se v tem mesecu ne dogaja kaj preveč.

Če vprašate nas, so nam trilerji in napete kriminalne serije najbolj všeč, zato vam predstavljamo štiri takšne serije, ki si jih morate ogledati. Nekatere so že na voljo, nekatere še prihajajo …

Stay Close

Gre za serijo, ki je svet osvojila praktično čez noč in to z razlogom. Posneta je po knjigi avtorja Harlana Cobena, enega najuspešnejših avtorjev kriminalk in trilerjev. Napeta zgodba spremlja Megan, mamo treh otrok, ki se nikakor ne more otresti svoje preteklosti. Napetost serije raste iz sekunde v sekundo in do konca ne vemo, kaj se bo zgodilo.

Ozark

Po tretji sezoni iz leta 2020 sedaj prihaja še četrta sezona. V središču dogajanja bodo spet družinske spletke. Zanimivo pa je to, da bo četrta sezona narejena iz dveh delov – po vzoru serije Money Heist. Prvi del prihaja 21. januarja, mi pa že komaj čakamo!

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

Serija prihaja na Netflix 28. januarja in se osredotoča na Anno (igra jo Kristen Bell). Vsak njen dan je povsem enak – preživi ga ob kozarcu vina in gledanjem skozi okno. Vse to pa se spremeni, ko se v sosednjo hišo preseli simpatičen sosed s hčerko, Anna pa je priča umoru, za katerega ni povsem prepričana, če se je zares zgodil.

The Sinner

Četrta sezona popularne serije prihaja 26. januarja in kot vsaka do sedaj bo spremljala detektiva, ki rešuje primer – s tem, da serija tokrat dobi novo dimenzijo. Serija vsekakor spada med psihološke trilerje in je ena tistih, ki si jih morate nujno ogledati.

 

Foto: Netflix