Afroditin X lifting shot navdušuje

X lifting shot

Predstavili so X lifting shot Afrodita Professional – edinstveno kombinacijo 5 vodilnih peptidov na tržišču, ki v samo v 5 dneh pomladijo kožo za 5 let!

Nad mestom, natančneje v šov restavraciji Nebo v centru Ljubljane, je zasijala nova Afroditina zvezda: revolucionarni izdelek Afrodita Professional X lifting shot, ki posnema delovanje botulinum toksina -a, vendar povsem neinvazivno torej brez injekcijske igle ter opogumlja, da se staramo naravno.

Na magičnem dogodku sta povabljenim skrivnosti izjemnega X shot izdelka odkrivala voditeljica Nina Osenar Kontrec in čarodej Magic Aleksander.

Kot je poudarila Nina, gre za kozmetični izdelek, ki obljubljeno dejansko dostavi, saj vsebuje edinstveno kombinacijo 5 vodilnih peptidov na tržišču, ki v samo petih dneh pomladijo izgled kože za pet let!

Navdušenje ob predstavitvi so dodatno stopnjevale atraktivne plesalke s pevko Astrid, številni povabljeni iz Sloveniji in Hrvaške pa so se strinjali, da se je zgodil nepozaben in glamurozen dogodek v odlični družbi gostiteljice Kozmetike Afrodita.

X LIFTING SHOT Afrodita Professional je na voljo v prodajalnah Kozmetike Afrodita (Ljubljana – Kongresni trg 15 in Rogaška Slatina), v partnerskih kozmetičnih salonih ter v spletni prodajalni: webshop.afroditacosmetics.com

 

Foto: PR