Dvoboj znanih Slovencev, kot ga še ni bilo

Dvoboj znanih Slovencev

Pred dnevi se je odvijal dvoboj znanih Slovencev, kot ga še ni bilo. Dogajanje, ki je v spretnosti medsebojnega prilagajanja še zadnjič združilo znane slovenske obraze Manco Špik, Gašperja Riflja, Klemna Bunderlo, Arneja Ivkoviča, Karin Putrih in Ano Vodišek, je pod taktirko Philipsovega ambasadorja Davida Urankarja doseglo svoj vrhunec.

philips

Na krilih zabavne glasbe in dobre družbe znanih Slovencev je spletni prenos dogodka v živo poskrbel za zapomnljiv zaključek Philipsovega plesno-pevskega izziva, posvečenega najnaprednejši sonični električni zobni ščetki Philips Sonicare 9900 Prestige. Po tesnem dvoboju novo nastalega finalnega plesno-pevskega para Mance Špik in Ane Vodišek, so razglasili ultimativno zmagovalko Philipsovega izziva – Manco Špik. Edinstveni dogodek pa je skozi zabavni kviz – resnica ali laž – razkril tudi marsikatero zanimivo podrobnost s področja ustne nege znanih Slovencev.

Elegantnost in lahkotnost prilagajanja napredne tehnologije Sense IQ, s katero se ponaša Philipsova najnovejša sonična električna zobna ščetka Sonicare 9900 Prestige, je v razgibanem plesno-pevskem maratonu dodobra preizkusila znane slovenske glasbenike in plesalce. Spomnimo, ti so se v preteklih plesno-pevskih bitkah, ki so potekale na njihovih in Philipsovem IG profilu, preizkusili v dinamičnih bitkah plesa in petja. Na podlagi skrbno preštetih glasov njihovih sledilcev sta si zmago v izzivih prilagajanja izborili pevka Manca Špik in plesalka Ana Vodišek. V finalnem plesno-pevskem spopadu, ki se je v celoti odvil na IG profilu Philips Slovenija, pa je bila v prilagajanju boljša pevka Manca Špik.

Če ste zamudili ogled finalno plesno-pevske bitke preko spletnega prenosa v živo, si ga lahko ogledate na IG profilu @philips_si.

 

Foto: PR