Ekskluzivni dogodek: Guided discovery of Heaven&Hell v Bled Rose Hotelu

bled rose

Bled Rose Hotel je v soboto, 13.maja 2023 postal mesto druženja rajskega popotovanja kulinaričnih okusov s prepletanjem nove slovenske zgodbe Heaven&Hell Ginov. Prečudovit ambient Bled Rose hotela ob obali Blejskega jezera je gostil družino novih štirih okusov zgodb Gina, ki jih povezuje edinstvena skupna zgodba.

Edinstvena združitev štirih svetov nas je popeljala v nepozabno kulinarično dogodivščino. Polno skritih spoznavanj neverjetnih kulinaričnih okusov, prepletenih s pridihom božanskega napoja, s katerim smo spisali novo zgodbo.

Rajska večerja s prepletanjem edinstvenih okusov štirih novih slovenskih GIN-ov

Kuharski Chef Gregor Rozman je s svojo ekipo pripravil prepletanje kulinaričnega popotovanja pet hodnega menija s spremljavo ginov, ki so spisali svojo zgodbo.

Fine dining se je odvijal v čudovitem mističnem ambientu dvorane Rose,  ob posebni kulinarični predstavitvi, kjer so gostje lahko preizkušali kar štiri popolnoma nove okuse družine Heaven & Hell Ginov.

Gostitelj dogodka BledRose Hotel je premierno predstavil najnovejši Heaven & Hell Gin Rose, ki ga bodo gostje po novem lahko okušali v njihovi ponudbi. Izjemna zgodba prepletanja cvetov vrtnice bo zagotovo velika pridobitev na trgu novega slovenskega Gina, ki se je postavil ob bok še dveh novih okusov.

Predpremierno so gostje dogodka lahko spoznali še novo sodelovanje z blagovno znamko Kocbek, ki slovi po skoraj že 100 letni družinski tradiciji pridelave bučnega olja in slovenskimi paradižniki Lušt. Predstavil se je tako še novi Heaven&Hell Gin Kocbek in Heaven&Hell Gin Lušt.

Lastnika blagovne znamke Kiss of Immortality Robert in Tanja Sobočan sta s svojo pristnostjo na dogodku predstavila tudi nove načrte ob prihajajočih štirih ginih, ki bodo zagotovo nova slovenska pridobitev.

Na dogodku, ki so ga spremljali tudi številni znani obrazi ni manjkalo niti sproščene zabave ob glasbenih ritmih.

Na druženju smo tako ujeli fotografa Tiborja Goloba, mojstrico ličenja Dorotejo Premužič, pevko Ines Erbus, plesalca in koreografa Sebastiana, influencerko in pevko Niko Krmec, novinarko Danico Lovenjak, sanjskega moškega Blaža Kričej Režek…

Za prijetno glasbeno popestritev, kot se za angelsko popotovanje priteče, sta poskrbela operna pevka Alenka Gotar in Anže Šuštar, z električno violino pa je svoj pečat dodala še Ekaterina Lepoša.

Goste je skozi dogodek popeljala Miša Margan Kocbek, ki je večer preživela v družbi moža oljarja Gorazda Kocbeka in hčerko Kiano.

Za lahkotne glasbene ritme zabave po uradnem delu pa je poskrbel DJ Lali.

 

Foto: PR