Filmski napovednik: Hitri in drzni 9

hitri in drzni

Akcijski kriminalni triler Hitri in drzni se že z devetim nadaljevanjem poleti vrača na velike ekrane.

Ena najuspešnejših franšiz Hitri in drzni se z novim nadaljevanjem na velike ekrane vrača letos poleti, saj je pandemija svetovnih razsežnosti dobro premešala razmere tudi v sedmi umetnosti. Letošnje poletje bo tako v znamenju devetega dela sage, ki traja skoraj dve desetletji. Po vsem svetu je v tem času zaslužila več kot pet milijard dolarjev.

Pred skorajšnjim ogledom akcijskega kriminalnega trilerja v kinematografih pa je na voljo že drugi napovednik najnovejšega dela sage. Novi del akcijske kriminalne drame je znova režiral Justin Lin, ki je tokrat že petič sedel na režiserski stolček slavne dirkaške sage. Scenarij pa je napisal Dan Casey. Vračajo se igralci Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang ter oskarjevki Helen Mirren in Charlize Theron. Družini pa se prvič pridružita nova lika – igralec John Cena in pevka Cardi B. 

“Svet se spreminja. Tudi mi smo se.”

Akcijski kriminalni triler Hitri in drzni 9: Drzna saga pa ob ugodnih epidemioloških razmerah na redni spored v kinematografe prihaja 17. junija 2021.

Foto: PR