HONOR 90: Uravnotežena kombinacija dizajna, funkcij, zmogljivosti in še več

honor 90

Linija HONOR 90 nenehno navdušuje s ponudbo prepričljive kombinacije visokokakovostnih naprav srednjega razreda, ki močno presegajo njihovo težo.

Njihove naprave so pridobile priznanje zaradi vključevanja vrhunskih stilov in funkcij za dostopnejše cene in HONOR 90 je še en odličen primer tega. Z nekaj znatnimi nadgradnjami je 90 njihov najnovejši model srednjega razreda po HONOR-ju 70.

HONOR 90 ima štirikotni ukrivljen zaslon

S svojim elegantnim stilom bo HONOR 90 zagotovo pritegnil pozornost, zahvaljujoč vrhunskemu tankemu, lahkemu in sijočemu videzu, ki meri 161,9 mm v višino, 74,1 mm v širino in je zelo tanek z le 7,8 mm debeline, zaradi česar je zelo udoben za držanje.

HONOR 90 je eleganten in tanek, z ukrivljenimi robovi pa daje vrhunski občutek

S težo le 183 g je izjemno lahek za sodoben telefon, tako da vas ob dolgem branju ne bo bolela roka in ne bo padel na obraz. HONOR 90, ki je opremljen tudi z vodilnimi funkcijami za zagotavljanje udobja za oči, vsebuje inovativne tehnologije, kot sta inteligentna dinamična zatemnitev in cirkadiani nočni prikaz – prilagajanje temperature barv. Zaslon telefona HONOR 90 podpira najvišjo frekvenco zatemnitve širine impulza (PWM) v panogi 3840 Hz, ki učinkovito zmanjša obremenitev oči uporabnika, ko je nastavljena na nizko svetlost. Naprava prav tako simulira naravno svetlobo za zmanjšanje utrujenosti oči in se prilagaja času dneva z nivojem modre svetlobe, ki jo proizvaja zaslon.

Poleg tega tehnologija HONOR Circadian Night Display zmanjšuje modro svetlobo, spodbuja naravno izločanje melatonina in izboljšuje kakovost nočnega spanja uporabnika. Ta napredna funkcija zmanjša modrino zaslona v poznih dnevnih urah za skoraj 40 odstotkov, kar prispeva k boljšim nočnim spancem in zmanjšuje obremenitev oči. Zato branje knjig z zaslona mobilnika ne otežuje spanca. HONOR 90 je prejel certifikat TÜV Rheinland Flicker Free in dosegel stopnjo varne zatemnitve, kar ga naredi idealnega za vse, ki boste jesenske večere namenili branju. Pri razvoju novih naprav se podjetje HONOR z inovacijami, ki zdaj postajajo dostopnejše v vseh cenovnih razredih, osredotoča na varnost in zdravje uporabnikov. HONOR 90 je zato prava izbira za tiste, ki cenijo iščejo udobje v digitalnem svetu branja in svoje zdravje.

HONOR 90 je izjemen pametni telefon srednjega razreda z nagrajenim 6,7-palčnim zaslonom OLED. Z izjemno primarno kamero z 200 MP in snemalnikom selfijev z visoko ločljivostjo 50 MP so njegove zmogljivosti kamere resnično vredne pozornosti. O kameri naprave smo že veliko pisali, prav tako pa boste videli fotografije, ki smo jih z njim posneli na Ladies Ski Opening.

Naprava se odlikuje tudi po zmogljivosti, zahvaljujoč robustni strojni opremi. Poleg tega ogromna baterija s 5000 mAh zagotavlja podaljšano uporabo, ki jo dopolnjuje udobje 66 W hitrega polnjenja za hitro polnjenje, zato je idealen sopotnik za brezskrbna vikend doživetja.

 

Foto: PR