HONOR Magic6 Lite prejel zlato oznako DXOMARK za zmogljivost baterije

HONOR Magic6 Lite

Svetovna tehnološka znamka HONOR je prejela še eno globalno priznanje za izjemno zmogljivost baterije najnovejšega telefona HONOR Magic6 Lite, ki je od tega tedna v prodaji tudi na slovenskem trgu. HONOR Magic6 Lite je prejel prestižno nagrado Gold Label s strani neodvisnega merila uspešnosti, ki znanstveno ocenjuje pametne telefone, leče in kamere DXOMARK za nadpovprečno življenjsko dobo baterije.

Popolna mešanica napredne tehnologije in dizajna

HONOR Magic6 Lite je popolna mešanica napredne tehnologije in dizajna, ki je tako kot pri vseh njihovih napravah osredotočen na uporabnika. Zasnovan je z zmogljivo ultra vzdržljivo baterijo 5300 mAh, po podatkih DXOMARK pa uporabnikom z enim polnjenjem zagotavlja do 21 ur predvajanja videoposnetkov, 12 ur igranja mobilnih iger ali 13 ur brskanja po družbenih omrežjih. Življenjska doba baterije podpira do več kot tri dni avtonomije pri zmerni uporabi in skoraj dva dni intenzivnega dela, igre in zabave, kar poudarja vlogo naprave pri omogočanju brezskrbne uporabniške izkušnje.

Izjemna vzdržljivost

Poleg svoje dolgotrajnosti baterija telefona HONOR Magic6 Lite kaže na izjemno vzdržljivost, saj ohranja 80 odstotkov svoje zmogljivosti tudi po tisočih ciklih polnjenja. To jo uvršča med najbolj trpežne baterije za pametne telefone na trgu, uporabnikom pa ponuja obljubo dolgotrajne zmogljivosti.

HONOR zavezan zagotavljanju vrhunske tehnologije

HONOR Magic6 Lite je več kot le vodilni v zmogljivosti baterije. Je dokaz HONOR-jeve zavezanosti inovacijam in oblikovanju, ki je osredotočeno na uporabnika, ter njihovih okoljski odgovornosti. Medtem, ko podjetje še naprej širi svojo globalno prisotnost, HONOR ostaja zavezan zagotavljanju vrhunske tehnologije uporabnikom po vsem svetu, prav tako pa dostopu do pametnih telefonov, ki presegajo njihove vsakodnevne potrebe.

Naprava ima tudi najsodobnejši 6,78-palčni ukrivljeni zaslon AMOLED, ki podpira izjemno jasno ločljivost 1,5K, 1,07 milijarde barv in 100-odstotno barvno lestvico DCI-P3, ki uporabnikom zagotavlja živahno in poglobljeno izkušnjo gledanja. Zaslon AMOLED s 120 Hz ukrivljenostjo dopolnjuje struktura reže mikronske velikosti za 360° odpornost na padce, kar dokazuje HONOR-jevo predanost vzdržljivosti in visokokakovostni uporabniški izkušnji.

HONOR Magic6 Lite je pri nas po priporočeni maloprodajni ceni 399 evrov na voljo pri vseh večjih mobilnih operaterjih v polnočno črni in smaragdno zeleni barvi, kjer ob nakupu telefona od 15. januarja do razprodaje zalog prejmete tudi slušalke HONOR Choice Earbuds X5.

Več na: www.hihonor.com/si/

 

Foto: PR