Inovacija: Visokokoncentrirano anti-age delovanje v vsaki kaplji

Pred vami je inovacija v dveh stekleničkah, ki bo poskrbela za lepo kožo. Profesionalna seruma NIVEA Cellular sta pomemben del vsakodnevne lepotne rutine. Z edinstveno kombinacijo ultralahkih negovalnih kompleksov in visokokoncentriranih aktivnih sestavin vaši koži zagotavljata mladosten videz in naraven sijaj. Njuni formuli temeljita na najnovejših znanstvenih dognanjih in vsebujeta najmanj 98 % sestavin naravnega izvora.

Profesionalni serum NIVEA CELLULAR Phyto Retinol v svoji formuli z 9-odstotnim negovalnim kompleksom in fitoretinolom vsebuje naravno, posebej blago rastlinsko alternativo retinola. Visoko koncentrirana formula profesionalnega seruma NIVEA CELLULAR Phyto Retinol poskrbi za enakomeren in izboljšan videz kože ter dolgotrajno in intenzivno navlažitev. Drobne linije in gube se zgladijo, vidne pore in nepravilnosti se zmanjšajo. Za lepšo, enakomernejšo polt in svilnato mehak otip kože.

Profesionalni serum NIVEA CELLULAR Hyaluron v svoji visoko koncentrirani formuli stavi na čisti hialuron. Formula z 9-odstotnim negovalnim kompleksom in čisto hialuronsko kislino poskrbi za takojšnjo osvežitev kože in jo 24 ur intenzivno vlaži. Tako prepreči tudi pojav gubic zaradi suhosti. Z redno uporabo se zmanjšajo že obstoječe gubice zaradi suhosti in drobne linije. Koža je vidno zapolnjena in je na otip čvrstejša – za zdravo, svežo polt.

NAGRADNA IGRA

Podarjamo 1x profesionalni serum NIVEA CELLULAR Hyaluron in 1x profesionalni serum NIVEA CELLULAR Phyto Retinol.

Nagradno vprašanje: Kaj koži zagotavljata profesionalna seruma NIVEA CELLULAR Hyaluron in Phyto Retinol?

  • Odgovor zapišite pod sliko na L&Z Instagram profilu, zraven pa označite 3 prijateljice.
  • Pogoj za sodelovanje je tudi, da sledite našima profiloma (na katerih sodelujete) in da všečkate sliko.
  • Objavo lahko delite in nas označite, s tem imate še večje možnosti za nagrado, ni pa to pogoj.

 

Žrebanje bo v četrtek, 24. marca 2022.

Povezava do nagradne igre na Instagramu:

 

Foto: PR