Kabaret na prostem privabil znane obraze

Priljubljen ljubljanski koktejl bar Playa je v novo sezono štartal z velikim open air dogodkom ter z obiskom znanih osebnosti in izjemnim programom zagotovil vrhunsko doživetje. Kabaret na prostem je privabil tudi znane obraze.

Playa, eden najbolj priznanih koktejl barov pri nas, je odprl svojo razkošno teraso, ki že od nekdaj velja za priljubljeno zbirališče znanih obrazov v mestu. Dolgo pričakovana otvoritev je prinesla novo dimenzijo Playe, saj obiskovalcem omogoča uživanje prenovljene liste vrhunskih koktejlov na svežem zraku, obkroženih z elegantno in živahno atmosfero.

Playa, ki se nahaja v središču nakupovalnega mesta BTC, ponuja razkošno zatočišče po delovnem dnevu in predvsem ob poletnih večerih, ki so že obogateni z izbranim glasbenim in animacijskim programom. Srede so s posebnimi tematskimi dogodki, za katere je posebej prilagojena tudi lista koktejlov, namenjene dekletom. Prav tako pa poletje v Playi prinaša še veliko zabav na prostem, ki bodo odmevale po ekskluzivnem glasbenem in animacijskem programu, prav tako po številnih novostih, ki jih že naznanjajo.

Otvoritev terase je privabila številne znane obraze iz sveta zabave, športa in poslovnega sveta. Med gosti so bili tudi košarkaš Sani Bečirović, pevka Sara Lednik, tekmovalca šova Super par Eva in Rale, glasbenika Aleš Uranjek in Miki Vlahovič ter vedno nasmejani Mikić. Fotografi so ujeli trenutke smeha, sproščenosti in uživanja, medtem ko so obiskovalci uživali v edinstvenih koktejlih, ki so jih pripravili izkušeni barmeni in miksologinja Playe. Za nepozaben šov so poskrbele plesalke in glasbena izvajalka s posebnim programom kabaret, tokrat prvič na prostem.

 

Foto: PR