Kako je Emma Stone postala Cruella, čeprav je njeno popolno nasprotje

emma stone

Oskarjevka Emma Stone se je v Disneyevem filmu prelevila v Cruello De Vil. V tej vlogi je res neverjetna, izžareva divjo energijo s kančkom zla, zaradi česar bo vrnitev v kinematografe več kot vredna.

Emma Stone se je lansko leto poročila s komedijantom Daveom McCaryjem, prav tako pa je rodila, čeprav javnost ni vedela, da je noseča – povsem v njenem stilu. Sedaj pa nas bo s svojo vlogo Cruelle De Vil povsem očarala, saj je kot nalašč zanjo, čeprav se na prvi pogled morda ne zdi tako. Povedala je, da je zares uživala v dejstvu, da je nihče ne mara, da je lahko bila samosvoja … Sicer pravi, da v resničnem življenju na ta način ne moreš dolgo funkcionirati, zato je to izkoristila v vlogi in dejala, da je bilo fenomenalno.

emma

Popolno nasprotje

Zase je povedala, da je popolno nasprotje Cruelli, ki se ne ozira na druge, je ravzpita zlobnica, ki ima prav toliko stila kot zlobe. Je kultna ikona, avtentična, neponovljiva in nikomur ne odgovarja. Emma pa je takšna oseba, ki vedno želi ugoditi ljudem. Na vso moč si želi, da bi bila ljudem všeč, zato se za vsakega potrudi. Tudi za tiste, ki ji niso všeč. Sama pravi, da je to njena velika težava, ki se jo bo morala naučiti rešiti.

Film Cruella prihaja v kinematografe 28. maja. Trailer si oglejte na posnetku.

Navdih za kolekcijo

Kozmetična znamka MAC pa je v čast Cruelli ustvarila Disney Cruella kolekcijo, ki MAC vrača k njegovim začetkom, v čase, ko so navdih črpali od modnih ikon, ki so jih ljudje načeloma sovražili. Cruella je resnično modna legenda, ki do potankosti uteleša punk ero in novi val s konca 70. in začetka 80. let – ima škrlatne ustnice in vpadljivo črno-belo senčilo. Govorimo o poželjivi kolekciji punk-rock rdečih in kovinsko sijočih odtenkov, ki se jim boste težko uprli. Kolekcija je na voljo od 13. maja v trgovini  MAC v nakupovalnem središču Citypark v Ljubljani.

cruella

mac

Foto: PR