Kristen Stewart kot princesa Diana: izšel je trailer za film Spencer

spencer

O filmu Spencer, kjer bo Kristen Stewart upodobila princeso Diano, smo že veliko slišali, sedaj pa je luč sveta ugledal tudi trailer filma.

Ko so naznanili, da bodo posneli še en film o usodi pokojne princese Diane – tokrat s Kristen Stewart v glavni vlogi, so poskrbeli za veliko šušljanja in vprašanj, kako bo film sploh videti. Sedaj pa je končno tukaj tudi prvi trailer filma Spencer, ki nam prinaša vpogled v zelo čustven film.

Že sam uradni poster filma za kinematografe izdaja, v kakšnem vzdušju bo potekal film režiserja Pabla Larraina. Kristen Stewart je v čudoviti obleki fotografirana v hrbet, z glavo pa sloni naprej. Vse skupaj odraža tragičnost in njen notranji boj, ki ga je doživljala še zadnje božične praznike, ki jih je preživela ob princu Charlesu.

Film se namreč osredotoča na prelomni trenutek v Dianinem življenju. In sicer na en konec tedna leta 1991, ko božične praznike preživi s kraljevo družino na posestvu Sandringham v Norfolku ter se odloči, da bo zapustila princa Charlesa. V filmu pravzaprav ne bo prikazane njene smrti leta 1997, ampak bosta ponazorjena njen razpadajoč zakon ter njena ljubezen do sinov, princa Williama in princa Harryja. Zgodba se bo najbolj oklepala ravno njene težke odločitve, da za vedno zapusti kraljevo družino.

Prva fotografija Kristen Stewart v vlogi princese Diane

Uradni datum premiere filma v Ameriki je 5. november 2021, k nam bo prišel nekoliko kasneje. Vsi oboževalci princese Diane bodo takrat prišli na svoj račun. Prav tako bodo vse oči uprte v igranje Kristen Stewart, ki jo je režiser izbral tudi zato, ker ima v sebi nek misterij, ravno takšnega, ki ga potrebuje za odigranje vloge princese Diane.

Foto: instagram, Komplizen Film/Neon