Materinski dan: kako uživati z mamo, da se bo počutila cenjeno

Dnevi, kot je materinski dan, so priložnosti, da mamam še posebej pokažemo, da smo hvaležni in da jih imamo neizmerno radi, predvsem pa da jim damo vedeti, da jih cenimo.

Dnevi, kot je materinski dan, so priložnosti, da mamam še posebej pokažemo, da smo hvaležni in da jih imamo neizmerno radi, predvsem pa da jim damo vedeti, da jih cenimo.

Vsaka mama je vesela majhnih srčnih pozornosti, vsak cvet polepša dan, a najlepše je, ko mamam poklonimo svoj čas.

 3 predlogi za uživanje z mamo na materinski dan

Popoldansko razvajanje

Medtem ko vsaka mama uživa v popoldanskem počitku, je dan nekaterih tako poln, da si počitka do večera preprosto ne morejo vzeti. Tukaj prideš na vrsto ti. Ne glede na njena hišna popoldanska opravila bo vonj po sveži kavi premamil še tako zavzeto mamo. Za pravi popoldanski užitek ji bodo nasmeh na obraz priklicali najbolj kremastimi kapučini Barcaffè. Ni je mame, ki bi se lahko uprla kremastemu, penastemu in nadvse vabljivemu okusu kapučinov Barcaffè, zato je popolna izbira za razvajanje svojih najbližjih ali sebe. In kaj sledi? Dolg klepet, kjer se ji zahvališ za vse, kar je storila zate.

Brskanje po starih albumih – zagotavljamo obilico smeha!

Organiziraj srečanje, kjer svoje družinske albume prineseta tudi teta, babica in še kdo. To je odličen način, da mamo združiš z družinskimi člani, ki jih sicer ne vidi veliko, a si želi. Prav tako, da skupaj obudite najlepše družinske trenutke.

Izboljšaj mamine digitalne kompetence

Eno je mami peljati na izobraževanje za dvig digitalnih kompetenc, drugo pa, da si vzameš čas in njene digitalne kompetence poskusiš izboljšati sam. Naj gre za uporabo računalnika, pisanje elektronskih sporočil, uporabo družbenih omrežij ali pa posebnih programov za oblikovanje fotografij in video posnetkov. Pomembno je, da mama prejme nove znanje, za katerega ti bo vedno hvaležna.

Pri vsem tem pa ne pozabi na veliko iskrenih objemov, poljubov in toplih besed. Barcaffè ti želi veliko lepih trenutkov in čudovit materinski dan!

 

Foto: fizkes / Getty Images Plus via Getty Images; PR