Na črni petek po darila v Citypark

črni petek

Pred nami je eden najbolj norih nakupovalnih dni, in sicer črni petek. V petek, 25. novembra, boste lahko v našem največjem nakupovalnem središču – Cityparku nakupovali s popusti kar vse do 75 %. Edinstvena notranja okrasitev vas bo popeljala v praznični duh, prav na črni petek pa boste lahko prisostvovali tudi prižigu zunanjih luči. Te bodo celotnemu središču dodale čaroben pridih.

Najbolj priljubljen petek v letu je idealna priložnost za nakup daril, ko lahko vse od oblačil, obutve, kozmetike, elektronike, do specializiranih izdelkov, modnih dodatkov in dodatkov za dom, dobite po znižanih cenah. Pravočasno se pripravite na prihajajoče božično-novoletne praznike in razveselite svoje bližnje s presenečenji iz Cityparka.

Nakupovalno ozračje ulic pa bodo dodatno popestrile še druge aktivnosti. Tudi letos boste lahko na božično-novoletnem sejmu našli moderno ponudbo raznolikih izdelkov, primernih za obdarovanje, razvajanje in ustvarjanje veselja. V foto kotičkih boste lahko v družbi bleščečih lučk ustvarili nepozabne foto spomine. Seveda po nakupih ne pozabite vzeti darilnih bonov Desetak, ki so unovčljivi v vseh trgovinah in lokalih, po novem tudi v Primarku. Med drugim so tudi čudovito darilo za vsakogar.

 

Foto: PR