Naj to poletje otroci s supi uživajo v vodnih vragolijah

supi

Supanje je v zadnjih nekaj letih postalo zelo priljubljeno in v tej dejavnosti ne uživajo le odrasli. Nad otroškim supanjem oziroma veslanjem v stoje se navdušuje vedno več otrok in mladostnikov ter staršev, ki svoje otroke uvaja v ta šport. Je pa seveda priporočljivo, da so deske oziroma supi za otroke prilagojene najmlajšim, da so lažje, krajše in še bolj stabilni.

In kakšne so prednosti supanja za otroke? Otroško supanje je zabavna in razburljiva dejavnost, ki ima lahko številne koristi za otroke. Lahko pomaga izboljšati njihove fizične sposobnosti, izboljša koordinacijo, ravnotežje, jim omogoči občutek odgovornosti in neodvisnosti ter spodbuja ljubezen do narave.

Zaradi vseh teh prednosti in pozitivnih učinkov na otroke, je nastala tudi SupCo zgodba.

Pri podjetju SupCo so na voljo otroški supi s prikupnimi poslikavami. Ena različica supov je primerna za otroke stare od 2 do 6 let, druga pa za otroke stare od 7 do 13 let. Otroški supi so namenjeni začetnikom in tistim otrokom, ki že imajo osnove supanja. Namenjeni so igri v vodi, da bi najmlajši čim bolj uživali ob in v vodi in bi zgubili morebitni strah pred vodo. Supi so narejeni dvoplastno in tako varni za otroško igro.

Vso ponudbo najdete na njihovi spletni strani sup-co.si.

Do 15. julija pa lahko s kodo POCITNICE20 izkoristite tudi 20 % popust.

Foto: PR