Najbolj razširjena mobilna aplikacija na svetu EasyPark odslej tudi v Ljubljani

easy park

Mobilna storitev tehnološkega podjetja EasyPark, ki voznikom v več kot 3200 mestih po svetu pomaga pri iskanju in upravljanju parkiranja ter polnjenju električnih vozil, bo v Ljubljani na voljo od 1. marca. Vodilna brezplačna mobilna aplikacija s pokritostjo po vsej Evropi, tudi po Severni Ameriki in Avstraliji navdušuje z enostavno in hitro uporabo ter visokim zadovoljstvom uporabniške izkušnje. Za kar je bila večkrat že tudi nagrajena.

Globalno tehnološko podjetje EasyPark se je v zadnjih dvajsetih letih razširilo po vsej Evropi in je danes na voljo v 27 državah po svetu. Z vizijo poenostaviti in polepšati življenje v mestih, EasyPark ponuja več inovativnih funkcij. Poleg tega, da lahko v aplikaciji zaženete, ustavite, podaljšate ali skrajšate parkiranje na daljavo, lahko vozniki plačajo tudi polnjenje električnih vozil, v tujini pa tudi poiščejo ulice z visoko razpoložljivostjo parkirišč in vnaprej rezervirajo parkirna mesta.

Direktor EasyPark Slovenija Uroš Maklič pravi, da se lahko tako teh funkcionalnosti kot mnogih drugih, ki jih v družbi že načrtujejo, kmalu veselimo tudi na slovenskih tleh. Dodaja, da bodo že z letošnjim letom poleg osnovnih funkcij aplikacije tudi novosti za poslovne uporabnike. Že zdaj pa je vsem fizičnim uporabnikom omogočeno, da pod enim uporabniškim računom v aplikaciji upravljajo z več registrskimi tablicami, zato lahko sedaj parkirnino poravnate tudi svojim bližnjim.

Z EasyParkom plačujte in podaljšujte parkirnino na daljavo tudi na potepu v druge države

V značilno roza barvo znamke EasyPark je odeta že skoraj vsa Evropa. Prav tako pa se zaradi svoje enormne priljubljenosti. Več kot 96 odstotkov zadovoljnih uporabnikov, ter osredotočenosti na nove tehnologije konsistentno širijo v druga mesta in države. Z aplikacijo lahko turisti na svojem mobilnem telefonu uporabljajo njihove storitve pri nas. Prav tako pa lahko slovenski državljani EasyParkove storitve uporabljamo v večini mest teh držav: Avstrija, Italija, Madžarska, Srbija, Črna Gora, Španija, Nemčija, Švica, Francija, Portugalska, Švedska, Nizozemska, Norveška, Danska, Finska, Islandija, Anglija, Škotska, Severna Irska, Wales, Belgija, Lihtenštajn, Avstralija, Nova Zelandija ter v Združenih državah Amerike.

Izzive mest in drugih urbanih območij zelo dobro pozna tudi generalni direktor družbe EasyPark Johan Birgersson. Pravi, da ne pomagajo le voznikom, temveč tudi mestom, da ta z odpravo zastojev, povečanjem učinkovitosti in omogočanjem nemotene izkušnje pri polnjenju električnih vozil postanejo bolj trajnostna ter dodaja, da bo to njihovo osnovno vodilo tudi v prihodnje.

Apple CarPlay, Android Automotive, plačilo po porabi in brezstičen način plačila

Aplikacija že zdavnaj ni privlačna le zato, ker omogoča brezstičen način plačila z več možnostmi plačilnih kartic, ker nam prikrajša čas, ki bi ga sicer porabili pri iskanju parkomatov in denar, saj plačamo le po porabi, temveč zaradi zmeraj novih funkcionalnosti storitve. EasyPark so prilagodili tudi za operacijske sisteme v avtomobilu, kot sta Apple CarPlay in Android Automotive. Podjetje prav tako ponuja tudi programske rešitve za ponudnike parkirišč, ne le za mesta temveč tudi za lastnike garažnih hiš in drugih parkirišč, ki so v občinski ali privatni lasti.

Aplikacija vključuje tudi storitev opomnikov. Petnajst minut pred iztekom časa parkiranja se lahko odločite, ali želite na daljavo podaljšati čas parkiranja, prav tako pa lahko predčasno zaključite parkiranje in boste plačali le toliko, kolikor časa ste parkirali.

Registracija na »izi«

Za tiste, ki aplikacije še nimate, je registracija povsem preprosta. Prenesite aplikacijo iz App Store ali Google Play ter vnesite svoje podatke in plačilno sredstvo.

Parkiranje v Ljubljani je, zahvaljujoč aplikaciji za pametne telefone, ki vam omogoča tudi beleženje svojih plačil parkiranj, bolj priročno. EasyPark lahko brezplačno povlečete na svoje mobilne telefone prek spodnje QR kode, ki velja tako za naprave Android kot Apple:

 

Za več informacij obiščite www.easyparkgroup.com in www.easypark.si 

Foto: Jaruek Chariak / Getty Images Plus via Getty Images, PR