Nova Xiaomi Robot Vacuum Serije S in Xiaomi Robot Vacuum Serije X

Poleg neverjetne nove serije pametnih telefonov je Xiaomi lansiral dve novi seriji svojih priljubljenih linij Robot Vacuum, ki bosta poskrbeli, da bosta vaš dom in pisarna vedno čista.

Za tiste, ki iščejo robotski sesalnik z naprednim navigacijskim sistemom, popolnoma prilagojenim za domove in pisarne, ki zagotavlja, da so tla vedno brezhibna, Xiaomi predstavlja serijo Robot Vacuum S ves dan. Če pa po drugi strani iščete nekaj močnejšega, bolj ekstremnega, je Xiaomijev robotski sesalnik serije X popolna izbira. Zahvaljujoč posebej zasnovani avtomatizirani bazni postaji, ki skrbi za čistost in delovanje naprave, vam ne bo treba skrbeti za nič drugega kot za pritisk enega samega gumba.

Natančneje, Xiaomi Robot Vacuum X10, zahvaljujoč avtomatizirani bazni postaji, ki izsesa pladenj za smeti vašega sesalnika in lahko shrani do 60 popolnih čiščenj, preden je treba izprazniti njegovo vsebino. Poleg tega ima nova naprava Xiaomi sesalno moč do 4000 paskalov, vrtljivo roko za odpadke in krpo, ki zagotavlja, da vaša tla ostanejo brez madežev.

Novi Xiaomi Robot Vacuum X10 proizvajalca Xiaomi s svojim specializiranim navigacijskim sistemom LDS lahko optimizira svojo pot čiščenja in se varno in učinkovito prebija po vašem domu, zahvaljujoč bateriji s 5200 mAh pa dosledno čisti tri ure, preden se vrne nazaj v bazo, kjer samodejno napolni.

Za tiste, ki si želite nekaj malce drugačnega, je Xiaomi predstavil novi Robot Vacuum S10+, nov pametni robotski sesalnik s preprosto shemo upravljanja in naprednim navigacijskim sistemom. Zahvaljujoč dvolinijskemu laserskemu 3D sistemu za izogibanje oviram se inteligentno izogiba nevarnostim in oviram na svoji poti, saj poskrbi za morebitne odpadke in madeže na vaših tleh. In v primeru, da odložite preproge, ima Xiaomijev robotski sesalnik S10+ sistem za zaznavanje preprog, ki med čiščenjem prepreči zmočenje debelejših preprog.

Poleg tega je Xiaomi predstavil novi Xiaomi Robot Vacuum S10, najbolj dostopen model za tiste, ki želijo preprosto, elegantno rešitev za svoje vsakodnevne potrebe po čiščenju. Z do 4.000 paskali sesalne moči, veliko baterijo in naprednim navigacijskim sistemom LDS je Xiaomi Robot Vacuum S10, zahvaljujoč aplikaciji Xiaomi Home, vedno na razpolago uporabniku, saj ima vedno na razpolago številne možnosti čiščenja.

Celoten seznam novih izdaj Xiaomi je sestavljen iz naslednjih modelov:

Xiaomi Robot Vacuum X10 za 449,00 €

Xiaomi Robot Vacuum S10+ za 415,00 €

Xiaomi Robot Vacuum S10 za 269,00 €

Xiaomi Robot Vacuum E10 za 185,00 €

 

Več na mi-store.si

Foto: PR