Odkrijte moč parfumske vode

Odkrijte absolutno moč svoje ženskosti z Oriflame Possess Absolute, dišavo, ki črpa navdih iz Venere, boginje ljubezni in lepote. Odkrijte moč te čudovite parfumske vode.

Osnovana na podlagi ekskluzivnega akorda granatnega jabolka, ženstvena dišava vzbuja neustavljivo skušnjavo s sočnimi notami in kontrastnimi intenzivno lesnimi notami. Ima moč, ki vas popelje v drug svet in vas očara že od prvega srečanja. V ikonični steklenički Possess, ki je na novo zasnovana z drzno ženstvenim dizajnom. Tako osupljivo lepa z očarljivo avro, Possess Absolute parfumska voda slavi boginjo, kakršna ste.

parfumske

Granatno jabolko simbol lepote in moči

Ali ste vedeli, da je bilo granatno jabolko v preteklosti znano kot simbol lepote in moči? Bujen, eksotičen in nezemeljski akord granatnega jabolka je bil ustvarjen za utelešenje vrhunske ženstvenosti parfumske vode Possess Absolute. Zajema osvežilne in sočne plati bleščečega granatnega sadeža ter vzbuja neustavljivo skušnjavo, ki vas pritegne. Že ob prvem srečanju vas očara sočen sok njegovih rubinasto rdečih semen, obogaten z vodnimi in eksotičnimi poudarki.

NAGRADNA IGRA OB DNEVU ŽENA

Ob prihajajočem dnevu žena podarjamo: 3x parfumsko vodo Possess Absolute na našem Instagram profilu in 3x parfumsko vodo Possess Absolute na našem Facebook profilu.

Nagradno vprašanje: Kako je po tvojem mnenju biti ženska v današnjih časih?

  • Odgovor zapišite pod sliko na L&Z Instagram ali Facebook profilu, zraven pa označite 3 prijateljice.
  • Pogoj za sodelovanje je tudi, da sledite našima profiloma (na katerih sodelujete) in da všečkate sliko.
  • Objavo lahko delite in nas označite, s tem imate še večje možnosti za nagrado, ni pa to pogoj.

 

Žrebanje bo v torek, 8. marca 2022.

 

Povezava do nagradne igre na Instagramu:

Povezava do nagradne igre na Facebooku:

Foto: PR Oriflame