Oskarjevka Emma Stone bi se strinjala

emma stone

Ko pišemo o izpostavljanju soncu, vam želimo položiti na srce le eno stvar, in sicer, da se je pred škodljivimi sončnimi žarki vedno potrebno zaščiti. To pomeni vsak dan – tudi pozimi in tudi ko je na nebu, namesto sonca, kup oblakov. Oskarjevka Emma Stone bi se strinjala s tem. Nanos izdelka z zaščitnim faktorjem bi namreč moral biti del jutranje lepotne rutine. Še ni? Skrajni čas je, da postane in tu so razlogi zanj.

Pomlad je tu, z njo toplejši dnevi, ki kar kličejo po aktivnostih v naravi. Dnevi se daljšajo in z njimi tudi čas, ko naš obraz božajo sončni žarki. Da bi sonce ostalo naš prijatelj, moramo skrbeti redno in vedno, kar pomeni, da mu dovolimo našo kožo narediti še lepšo, nikar pa si naj ne drzne na naš obraz zarisati madeže, kaj šele gube! Vsak tip kože se na kroglo na nebu odziva različno, vsem pa je skupno, da jim sonce v preveliki meri škoduje. Ko se poleti odpravimo na plažo, je samoumevno, da gre z nami tudi zaščitni faktor. To pa je za večino žal še vedno tudi edini čas, ko lahko govorimo o samoumevnosti uporabe tako pomembnega izdelka. Dovolj smo vas strašili, čas je, da predstavimo rešitev. Toda pojdimo lepo korak za korakom. Štirje so in vaša koža vam bo hvaležna za prav vsakega med njimi. To vam obljubimo.

Problematična koža tudi po 30. letu – imamo rešitev!

Želite zmanjšati nepravilnosti na koži? Iščete hitre rešitve za nečisto kožo? Želite učinkovito rutino čiščenja obraza, vključno s preprečevanjem nepravilnosti? Iščete učinkovitejše izdelke proti nepravilnostim? Če je odgovor na vsaj eno vprašanje pritrdilen, berite dalje.

Nečista in problematična koža žal ni rezervirana le za najstniška leta in puberteto, ravno nasprotno. Tudi po tridesetem, pa vse do zrelejših let nas lahko ta neprijetnost spravlja v slabo voljo. Morda je čas, da preizkusite linijo NIVEA DERMA Skin Clear linijo izdelkov, katere glavne sestavine so nadvse učinkoviti niacinamid, salicilna kislina in glikolna kislina.

Izdelki bodo:

 • nežno odstranili odmrle kožne celice (spodbujajo luščenje starih kožnih celic, s čimer pospešijo naravni proces obnavljanja kože, da se zmanjša pojav ogrcev in mozoljev brez izsušitve kože),
 • globinsko očistili pore,
 • zmanjšali nečistoče in preprečili nastajanje novih.

Večerna rutina. It’s a MUST!

Nikoli v posteljo z ličili na obrazu. To je jasno kot beli dan, v katerega se boste zbudili s čudovito kožo, če boste upoštevali preproste tri korake:

 1. Prvi korak večerne nege kože naj bo uporaba Derma Skin Clear čistilnega gela: nežno ga vmasirajte v moker obraz in sperite.
 2. Nato na očiščen obraz z blazinico vate nežno nanesite Derma Skin Clear tonik. Ne spirajte. Tonik idealno pripravi obraz na naslednji korak– nego. V NIVEA paleti boste zagotovo našli svojega favorita. Pobrskajte na nivea.si in uživajte v izbiri.
 3. Ob koncu svoje redne nege na očiščen obraz nanesite še Derma Skin Clear nočni piling.

Po večeru pride jutro …

… in koža je pripravljena na ponovitev prvega in drugega koraka čiščenja pred nanosom dnevnega negovalnega izdelka. Pa smo nazaj pri soncu, ki je za problematično kožo prej nadloga kot prijetnost. Nič več! Predstavljamo vam NIVEA SUN Derma Skin Clear dnevni fluid za obraz z zaščitnim faktorjem 50+.

Novi ultra lahki fluid za obraz s kompleksom proti nepravilnostim in niacinamidom je namenjen prav mastni koži in koži, ki je podvržena nepravilnostim. Nekomedogena formula ne maši por in preprečuje pojav nepravilnosti. Z zaščitnim faktorjem 50+ nudi zelo visoko zaščito pred sončnimi žarki. Kožo vlaži in obnavlja njeno povrhnjico, obenem pa je popolna podlaga za nanos ličil. Časi, ko je bila edina opcija ‘poletne’ kože zagorela koža, so že davno mimo. Samo poglejte oskarjevko Emmo Stone, kako čudovita je s svojo porcelanasto poltjo, ki svojo kožo skrbno neguje z zaščitnim faktorjem skozi vse leto. Pa Nicole Kidman, ki na sonce ne stopi brez klobuka in Anne Hathaway, čudovita brez ličil in vedno z zaščitnim faktorjem. Skratka, zaščitite svojo kožo, imate le eno. Ne glede na ten, bodite ponosne nanjo in naj bo poletje s podpisom 2024 nepozabno, varno in v družbi ene in edine NIVEA prijateljice.

Veselo na sonce:

 • Že 15 minut sončne svetlobe dnevno bo poskrbelo za vnos zadostne količine vitamina D, ki ga naše telo potrebuje.
 • Sonce nam pomaga tudi do boljšega razpoloženja ter boljšega spanca.
 • Športne aktivnosti na prostem odlično vplivajo na naše psihično in fizično zdravje.
 • Sončni žarki krepijo naše kosti in uničujejo bakterije.
 • In še bi lahko naštevali.

 

Foto: PR; Ivanko_Brnjakovic / Sjale / iStock / Getty Images Plus; Rodin Eckenroth / Stringer / Getty Images Entertainment; instagram/@tamara / @emmagemstone / @annehathaway / @nicolekidman