Pametni telefon, ki s pomočjo umetne inteligence prepozna uporabnikove namere

HONOR Magic6 Pro, novi paradni konj globalne tehnološke znamke HONOR, že kaže, kako lahko umetna inteligenca na pametnih telefonih olajša in spremeni vsakdanje življenje uporabnikov. Pametni telefon HONOR Magic6 Pro izstopa po funkciji Magic Portal, ki uporablja moč umetne inteligence in s svojo uporabo redefinira čas, ki ga imamo v dnevu.

Magic Portal je povsem nova funkcija za interakcijo z uporabniki v sistemu MagicOS 8.0, zasnovana za izboljšanje operativne učinkovitosti in uporabniške izkušnje, ki je uporabnik ne more najti na nobenem drugem pametnem telefonu. Ko uporabniki izberejo ciljno besedilo ali slike v sistemu MagicOS 8.0, lahko Magic Portal hitro olajša prenos informacij med različnimi aplikacijami. Z uporabo algoritmov umetne inteligence samodejno prepozna uporabnikovo namero in poda natančna priporočila za naslednje korake ter uporabnikom tako omogoči doseganje ciljev v enem koraku in izboljšanje delovne učinkovitosti.

Pravzaprav gre za concierge z umetno inteligenco, ki razume namere uporabnikov, storitve, ki jih morajo izpolniti ter jih zastopa, ne da bi morali sami kaj zahtevati. Magic Portal uporabnikom prihrani čas s povezovanjem do sto aplikacij prek različnih scenarijev za različne potrebe. Na primer, ena od ključnih lastnosti Magic Portala je, da lahko prepozna naslove v sporočilu in uporabnika takoj usmeri v aplikacijo Google maps, da dobi poenostavljene informacije o navigaciji.

MagicRing: Nova raven uporabniške izkušnje in povezljivosti

S portalom Magic Portal HONOR MagicRing Connectivity Engine spreminja način komunikacije med uporabniki in mobilnimi napravami ter preoblikuje njihov prihodnji življenjski slog. Ta funkcija uvaja novo raven sodelovanja in povezljivosti med napravami HONOR ter ponuja brezhibno in inteligentno uporabniško izkušnjo. Zahvaljujoč MagicRingu lahko uporabniki brez težav delijo in sinhronizirajo vsebino na svojih napravah HONOR, kar zagotavlja lažjo dostopnost. Še več, MagicRing omogoča deljenje kamere pametnega telefona v realnem času s tabličnimi ali prenosnimi računalniki HONOR, kar omogoča uporabo kamere HONOR Magic6 Pro kot spletne kamere na drugih napravah HONOR. Z drugimi besedami, MagicRing omogoča udobje in integracijo, kar uporabnikom omogoča, da kar najbolje izkoristijo ekosistem HONOR za povezano in vsestransko izkušnjo. MagicRing je okrepljen tudi s tehnologijo Snapdragon Seamless, ki izboljšuje povezljivost med HONOR Magic6 Pro in drugimi ter zunanjimi napravami.

Razpoložljivost

Novi prvorazrednik telefon HONOR Magic6 Pro je v črni in zeleni barvi na voljo pri vseh večjih mobilnih operaterjih po priporočeni maloprodajni ceni 1299 evrov.

 

Foto: PR