Petar Grašo je razkril spol otroka

petar grašo

Najbolj vroč hrvaški par v tem trenutku, Petar Grašo in Hana Huljić, se je poročil pred dobrim tednom dni. V javnost še vedno curljajo podrobnosti poroke in številne fotografije. Zadnja novica pa je, da je Grašo svojim bližnjim že razkril spol otroka, ki pride julija.

Kot je zapisal RTL Exkluziv, je Petar Grašo med zahvalnim govorom na poroki na začudenje vseh razkril tudi spol otroka. Hana in Petar sta se v ožjem krogu družine in prijateljev poročila prejšnjo soboto v Splitu. Grašove priče so bili košarkar Dino Rađa, kuharski šef Tomaž Kavčič in njegov prijatelj iz otroštva Šime, medtem ko je bila Hanina priča pevka Domenica Žuvela. Mladoporočenca sta za prvi ples izbrala skladbo Here, There and Everywhere skupine The Beatles.

31-letna nevesta je za poroko izbrala tradicionalno belo obleko splitske znamke Arileo, naličil pa jo je njen dolgoletni sodelavec in prijatelj Josip Lijić.  Klasično se je oblekel tudi 45-letni glasbenik, ki je izbral temno sivo obleko, belo srajco in črni metuljček.

Par zaenkrat zaradi njene nosečnosti še ne načrtuje medenih tednov. Hana in Petar, med katerima je 14 let razlike, pa tako julija pričakujeta deklico in se je že neizmerno veselita.

 

Foto: instagram/petar_graso_fan_page