Polna noč popustov z ekskluzivnimi znižanji in darilnimi boni Desetak

polna noč popustov

Ali uživate v nakupovanju šele, ko se stemni, ker prej preprosto ne utegnete? Za vas so v ALEJI, najboljšem nakupovalnem središču v Evropi, ter v nakupovalnem središču Citypark pripravili prav posebno doživetje. Tradicionalna polna noč popustov oz. late night shopping bo že ta petek, 13. oktobra 2023, med 20. in 23. uro. Čakajo vas številne aktivnosti, neverjetna znižanja do 50 % in velika nagradna igra.

80 trgovin in gostinskih lokalov v ALEJI bo namreč ta dan odprtih do 23. ure, med 20. in 23. uro pa bodo v veljavi ekskluzivni popusti. Odlična priložnost za zabaven zaključek delovnega tedna in večerjo s prijatelji ali pa nakup dolgo želenih izdelkov svojih najljubših blagovnih znamk, kot so: XYZ, S.Oliver, Sportina, Müller, Mass, Deichmann, Hervis, Cocozebra, Lisca, Buzz, Galileo, Office Shoes, Big bang, Orsay in številne druge.

Obiskovalce v ALEJI čaka tudi velika nagradna igra Jack, v kateri bodo podelili darilne bone Desetak v skupni vrednosti kar 1500 evrov.

Za dobro vzdušje v Cityparku pa bo s super uspešnicami skrbel DJ, Cityparkove hostese pa bodo obiskovalce obdarile z uporabnimi darilci. Srečo bo mogoče preizkusiti tudi v nagradni igri Jack, v kateri bodo podelili darilne bone Desetak v skupni vrednosti 1.500 evrov. Nagradna igra bo potekala na glavni nakupovalni ulici v pritličju nakupovalnega središča.

Izkoristite priložnost in poskrbite za zabaven uvod v vikend, dolgo ogledane kose vaših najljubših blagovnih znamk pa si lahko zagotovite po nižjih cenah.

Foto: PR