Pomladna doživetja v Bled Rose hotelu

Bled Rose hotel nudi nešteto pravljičnih doživetij, ki vam bodo zagotovo še dolgo ostala v spominu. Nazdravite v cvetličnem pavilijonu, uživajte v boho pikniku ali pa povabite prijateljice na klepet ob popoldanski čajanki Take me to Paris. Možnosti je nešteto: vrt Bled Rose hotela se pomladi prelevi v vrt doživetij.

ČAJANKA TAKE ME TO PARIS

Pripravite nepozabno čajanko z okusnimi domačimi prigrizki in personaliziranimi napitki v romantičnem cvetličnem paviljonu na Rose vrtu. Obdani s cvetjem in razgledom na cerkev sv. Martina bo to zagotovo nepozabna zabava z najbolj fotogenično kuliso. Luksuzno razvajanje brbončic je odlična ideja za praznovanje rojstnega dne ali popoldanski klepet z najboljšimi prijateljicami. Izbirate lahko med čarobnimi lokacijami: v Magic Bubblu, pod češnjo v Rose restavraciji,  v poletnem cvetličnem pavilijonu ali pa v stilu piknika.

LUXURY PIKNIK

Preživite vaš dan v čudovitem boho stilu in ustvarite nepozaben piknik na vrtu Bled Rose hotela, kjer dekoracijo in ponudbo prilagodijo vašim željam. Praznovanje lahko popestrite z gourmet piknik košaricami, živo glasbo, ekskluzivnimi koktejli in čarobnimi shishami. Boho piknik je popolna izbira za romantičen zmenek, praznovanje ali druženje s prijatelji.

Bled Rose hotel vam ponuja še vrsto drugih ekskluzivnih doživetij, ki vam bodo zagotovo pričarala nepozaben dan in poskrbela, da se sprostite in uživate v pravljičnem okolju. Prepustite se skrbnemu osebju in ujemite edinstveno doživetje, ki ga ne boste nikoli pozabili.

Se vidimo v Bled Rose hotelu.

 

Foto: PR