Prihaja najbolj romantičen dan v letu

Prihaja najbolj romantičen dan v letu ter s tem priložnost, da se mu še posebej srčno poklonite. Do konca dneva zaljubljencev še vedno v vseh prodajalnah Zlatarne Celje in v spletni trgovini prejmete 11 % popust na ves nakit z motivi srca!

Zlata kolekcija Phantasy Heart je popolna za valentinovo, saj s simbolom srca slavi najlepše in najmočnejše čustvo na svetu – ljubezen. Na voljo je v modni različici rožnatega zlata in višnjevo rdečih kubičnih cirkonov ali v brezčasni beli barvi. Kolekcijo odlikujeta igriva eleganca čistih linij in možnost kombiniranja kosov med seboj.

Višnjevo rdeče kubične cirkone s toplino in eleganco objame rožnato zlato, ki so ga v Zlatarni Celje po navdihu Pantone Peach Fuzz izbrali za barvo nakita leta. Skupaj ustvarjajo nadvse nežno in romantično kombinacijo v kolekciji Sweetheart.

Kolekcija The Triumph of Love jemlje navdih v simbolu ljubezni – srcu in vencu zmage, ki so ga, spletenega iz oljčnih vej, zmagovalci prejeli že v času antičnih olimpijskih iger. Izdelana iz brezčasnega 14k rumenega ali belega zlata bo navdušila vse ljubitelje sodobnega minimalistično elegantnega videza. Naj ves svet izve, da verjamete v zmago ljubezni vselej in povsod.

V Zlatarni Celje je vsako srce ustvarjeno za ljubezen. V svojem najdite pogum, mu sledite, se mu prepustite, se od njega učite, vanj sprejemajte in ga podarite.

 

Foto: PR