Prvič v Citycentru Celje: modno tekmovanje pomladnih stajlingov

Prvič se bo v Citycentru Celje odvijalo modno tekmovanje pomladnih stylingov. Začenja se namreč edinstven modni izziv »Naj Citycenter stil«. Pokažite svoj unikaten slog oblačenja in se potegujte za glavno nagrado – kar 3000 eurov desetakov!

S prihodom pomladi so se v prodajalnah Citycentra Celje že pojavile sveže modne kolekcije, polne barv, vzorcev in stilov, ki vabijo k novim modnim avanturam. Citycenter Celje vabi vse modne navdušence na novo, vznemirljivo in najbolj modno-ustvarjalno tekmovanje pomladnih stajlingov – “NAJ CITYCENTER STIL”, da pokažejo svoj edinstven slog oblačenja in se potegujejo za super nagrade.

Sodelujte v modnem izzivu “NAJ CITYCENTER STIL”

Sodelujete tako, da sestavite svoj unikaten pomladni stajling z vsaj tremi modnimi izdelki iz Citycentra Celje. Nato se v svojem stajlingu fotografirate in prijavo oddate najkasneje do 11. aprila na spletni strani www.city-center.si. Vse prijave bo pregledala strokovna komisija v sestavi modne strokovnjakinje Lorelle Flego, fotografa Dejana Nikolića in stilistke Sonje Rigler, ki bo izbrala 10 finalistov.

Osvojite izjemne nagrade

Pripravili so izjemne nagrade, pri čemer znaša glavna nagrada za zmagovalca po izboru strokovne komisije kar 3000 evrov Desetakov. Nagrado v višini 1000 evrov Desetakov pa prejme tudi zmagovalec po  izboru všečkarjev na Facebook in Instagram strani Citycentra Celje. Lepe nagrade pa lahko pričakujejo tudi vsi finalisti pa tudi vsi, ki bodo glasovali na družabnih omrežjih.

Ne zamudite zaključnega dogodka

Veliki finale modnega izziva »Naj Citycenter stil« z razglasitvijo zmagovalcev bo v soboto, 20. aprila, ob 18. uri v Citycentru Celje. Na dogodku, ki ga bo povezovala priljubljena voditeljica Ula Furlan, se nam bodo kot posebni gostje pridružili tudi vplivneži z družabnih omrežij, ki bodo v času trajanja nagradne igre na Instagramu predstavili svoje prepoznavne stajlinge in dodali še več modnega navdiha.

 

 

Foto: PR