Ujemi trenutek: Natečaj za hitre in ustvarjalne

ujemi trenutek

Za hitre in ustvarjalne: sodelujte v Barcaffèjevem natečaju “Ujemi trenutek” in osvojite edinstvene nagrade.

Že vemo, da si je težko predstavljati popoln dan brez skodelice najljubšega espressa, zato je toliko lažje, ko lahko svojo skodelico vzamete s seboj kamor koli želite! Naj gre za piknik z najljubšo ekipo ali sprehod po nabrežju rek, je vedno pravi trenutek, da uživate v popolni kavi espresso. 

Ste vedeli, da ste za to lahko tudi nagrajeni? Zahvaljujoč natečaju Barcaffè espresso on the go Ujemi trenutek, ki poteka od 5. junija do 2. julija 2023, imate priložnost sprostiti svojo kreativnost in osvojiti edinstvene nagrade.

Vse kar morate storiti, je, da se fotografirate s kavo Barcaffè espresso on the go in na navdihujoč način ujamete poseben trenutek ob kavi, sami ali z vašo najljubšo družbo. Nato objavite fotografijo na spletni strani www.barcaffe.si/ujemitrenutek in držite pesti, da boste prav vi dobitnik ene od nagrad. 

Barcaffè z nagradami za še več ujetih trenutkov

Da boste še naprej lahko ujeli več čudovitih trenutkov, lahko vsak teden osvojite tiskalnik fotografij Instax, brisačo za na plažo, nahrbtnik Eastpak za prihodnje dogodivščine in darilne komplete skodelic iz priljubljene kolekcije Barcaffè Artist Edition. Ob koncu nagradne igre vsi tedenski zmagovalci sodelujejo v izboru za glavno nagrado – mobilni telefon GALAXY Z FLIP4 5 G. 

Pravila sodelovanja, imena zmagovalcev in seznam lokacij, kjer lahko kupite kavo Barcaffè on the go so na voljo tukaj.

Barcaffè je blagovna znamka s 50-letno tradicijo, ki neguje in prenaša ljubezen do kave ter se na svoji poti od sončnih nasadov do skodelice popolnega espressa za svoje potrošnike posveča izboru le najbolj kakovostnih kavnih zrn. S poudarkom na stalnem razvoju, izboljšavah proizvodnje in izdelkov ter inovativnosti in skrbi za kakovost nenehno sledijo tržnim trendom ter znajo prisluhniti novim zahtevam tako svojih partnerjev kot ljubiteljev kave.

Foto: PR