Vabljeni na Skazin tek leta za otroke s Challetom Salletom

9. dobrodelni Skazin tek bo v soboto, 18. maja 2024, ob 9.30 na parkirišču podjetja Skaza (Selo 22, Velenje). Spremljevalni program bo z energičnim nastopom popestril Challe Salle, ki bo na voljo za avtograme in fotografiranje. Za vroče plesne ritme bo poskrbela Mini DJ akademija, kjer bodo mladi didžeji razkrili skrivnosti poti do uspeha, da postanejo svetovne zvezde, kot so David Guetta, Marshmello in Umek. G-Rega bo z animatorji na poligonih in otroških atrakcijah poskrbel za razburljiv vrtiljak možnosti neskončne zabave. Poskrbljeno bo za razvajanje brbončic vseh tekačev tudi s hrano in paketom presenečenja. Za udeležence bo prav tako bogat srečelov, kjer prav vsaka srečka zadane.

Verjamemo, da zmaga ni samo doseči cilj, ampak tudi pomagati drugim, da ga dosežejo. Vsako leto zato organiziramo dobrodelni tek s sloganom »Zmagamo, ko si pomagamo«, kjer sodelujoči otroci pomagajo drugim otrokom oziroma dobrodelnim organizacijam. Tradicionalni Skazin tek je za otroke, ne organizatorje. Podjetje Skaza in vse številčnejši partnerji ga le omogočamo. Vsem nam je skupno zavedanje, da je prihodnost sveta odvisna od vrednot, ki jih krepimo pri najmlajših.

Skazin tek smo prvič organizirali leta 2016 in do zdaj zbrali 86.250 evrov za različne dobrodelne organizacije. Tako bo tudi letos, kjer bodo preko natečaja podprli več dobrodelnih organizacij oziroma projektov, ki skrbijo za dobrobit naših otrok. Pobudnica ustanovitve Skazinega teka je Tanja Skaza, ustanoviteljica Inštituta Skaza in solastnica Skaze.

Prijave na tek se sprejemajo do četrtka, 16. maja, na  https://otrokotroku.skaza.com/. S prijavo pomagate otrokom.

 

Foto: PR