Veliko 5-dnevno rojstnodnevno praznovanje Cityparka

cityparka

Pripravite se na izjemne popuste in razburljive aktivnosti, saj naše največje nakupovalno središče Citypark praznuje 22 let. Za obiskovalce so pripravili veliko 5-dnevno rojstnodnevno praznovanje Cityparka.

Popeljite svoje najmlajše na robotsko odpravo in to kar v vesolje. Od torka, 20. februarja, do petka, 23. februarja, bodo potekale raznovrstne otroške aktivnosti, vključeno s poslikavami obraza, xxl družabnimi igrami in bungee trampolinom.

Preizkusite svojo srečo in zavrtite kolo sreče, ki bo vsak dan med 16. in 18. uro nagrajevalo s čudovitimi nagradami in raznolikimi darilnimi paketi.

Vrhunec praznovanja bo v soboto, 24. februarja, ko se ob 17. uri prične finalni nastop mini DJ akademije, ki bodo s svojim energičnimi ritmi poskrbeli za pravo rojstnodnevno zabavo. Nato bo ob 18. uri nastopila karizmatična pevka Gaja Prestor, ki nas bo popeljala v svet glasbenih užitkov. Celotni dogodek bo povezovala simpatična Ula Furlan, ki bo razveselila z glavno rojstnodnevno nagradno igro, v kateri bomo podelili 22 bogatih daril iz Cityparkovih trgovin.

Pridružite se praznovanju Cityparkovega rojstnega dne, ki vam že 22 let polepšuje dan.

Več informacij najdete na citypark.si.

 

Foto: PR