Vikend doživetje na koncertu The Weeknd

the weeknd

V avgustu smo naš instagram profil @revija_lz za dva dni predali naši sledilki Flori z namenom, da z našimi sledilkami in sledilci deli svoj vajb na koncertu pevca the Weeknd.

Flora se je tako za dva dni odpravila v Prago, kjer se je koncert tudi odvijal ter nam z novim vrhunskim telefonom HONOR 90 pričarala vzdušje, kot bi bili tudi mi z njo. Na instagramu je delila posnetke prekrasne poletne Prage, v kateri se je (kot vedno) trlo turistov, še bolj pa smo bili navdušeni nad samim koncertom. S telefonom HONOR 90, ki ima glavno kamero z impresivno ločljivostjo 200 MP, je posnela popolne posnetke – čeprav ni bila v neposredni bližini odra. Njegova zmogljiva in vsestranska kamera pa se je zares izkazala tudi v nočnem načinu delovanja, saj telefon ustvarja podrobne in svetle posnetke tudi v okoljih s slabo svetlobo. Njegove izvrstne fotografije so praktično takoj pripravljene za deljenje in zahtevajo le minimalno urejanje. Mi smo v tem vikendu zelo uživali, upamo, da ste nas spremljali tudi vi.

Za vse, ki si želite telefon HONOR 90: na voljo je pri vseh večjih mobilnih operaterjih. Izbirate lahko med polnočno črno in smaragdno zeleno barvo.

Foto: PR