Will Smith je objavil sliko svoje trenutne postave in navdušil

will smith

Igralec Will Smith je znan po svoji zares uspešni karieri ter tudi po tem, da je vedno v top formi – sploh, ko snema filme. Sedaj pa je vse svoje oboževalce presenetil s sliko njegovega trenutnega stanja.

Willa Smitha vsi poznamo iz priljubljene nanizanke iz 90. let The Fresh Prince of Bel-Air – zagotovo ste jo gledali. Zatem je njegova igralska kariera šla strmo navzgor in danes velja za enega najboljših igralcev. Vedno smo ga navajeni v top formi, toda trenutno temu ni tako.

Pokarantenska postava

Will Smith je svojo postavo poimenoval kar ‘pokarantenska postava’, pod sliko na svojem Instagram profilu pa zapisal: „Realen bom z vami – sem v najslabši formi svojega življenja“.

V objavi, ki je sledila naslednji dan, pa je povedal, da se bo to spremenilo, saj ima velike načrte, kako bo dosegel najboljšo formo svojega življenja. Zapisal je: „To je postava, ki me je ‘nosila’ skozi celotno pandemijo in številne dni, ko sem brskal po shrambi. Rad imam to telo, vendar se želim počutiti bolje. Zato nič več mafinov ob polnoči … to je to! Spravil se bom v najboljšo formo svojega življenja!“

Prvo sliko so njegovi sledilci pospremili z navdušenjem. Vrstili so se številni pozitivni komentarji. „Si Will Smith! Lahko imaš kakršnokoli postavo želiš,“ je komentirala glasbenica Sonna Rele. Glasbenik Questlove je temu dodal: „To je najboljša objava v zgodovini družbenih omrežij!“ Igralka Amy Schumer pa je preprosto napisala: „Videti si dobro!“

Prihajajoči projekti

Čeprav je Will zapisal, da je veliko časa preživel v shrambi, je bil med pandemijo kljub temu kar zaposlen. Delal je namreč na filmu ‘Emancipation’. Gre za triler o pobeglih sužnjih. Lani pa je prav tako sodeloval pri snemanju posebne oddaje in ponovnem snidenju zasedbe nanizanke The Fresh Prince of Bel-Air, ki je bila novembra predvajana na HBO Max. Šušlja se tudi, da bi naj igral v nadaljevanjih filmov Bright 2 in Bad Boys 4, za katera je seveda zahtevano, da bo v top formi.

Preberite tudi članek Christina Aguilera: “Ko sem bila čisto suha, si nisem bila všeč”.

Foto: Instagram/willsmith