Xiaomi napoveduje »Pomladni teden 2022« z edinstveno ponudbo s popusti

xiaomi

Xiaomi, vodilno tehnološko podjetje, je najavilo začetek Pomladnega tedna Xiaomi (Xiaomi Spring Week). Nabito poln urnik napoveduje številne dejavnosti v srednji in vzhodni Evropi ter nordijskih državah. Tudi Slovenija se pridružuje tej pobudi, s čimer bodo uporabnikom na voljo odlične cene in edinstvena doživetja. Glavne prodajne dejavnosti v Sloveniji bodo potekale od 18. do 30. aprila 2022.

Popusti in darila

Vsi oboževalci Xiaomija bodo lahko dostopali do odlične ponudbe izdelkov Xiaomi in se pridružili številnim dejavnostim v trgovinah Xiaomi Store. V Pomladnem tednu Xiaomi bodo uporabniki lahko kupili pametne telefone in druge izdelke podjetja po posebnih cenah, in sicer prek sledečih prodajnih kanalov: mi-store.si, www.mimovrste.com, www.bigbang.si in www.mishop.si.

Xiaomi 11T Pro vas čaka s 25 % popustom (namesto 689 € bo njegova cena 519 €).

Xiaomi 11T vas čaka s 30 % popustom (namesto 559 € bo njegova cena 389 €).

Xiaomi 11 Lite 5G NE bo znižan za 20 % (namesto 409 € bo njegova cena 329 €).

Pametni telefon Redmi Note 11 Special Edition

Pomladni teden Xiaomi prinaša tudi nov pametni telefon – Redmi Note 11 Special Edition. Gre za ekskluzivno različico enega najbolj priljubljenih pametnih telefonov Xiaomi, predstavljenih letos. Pametni telefon je na voljo v posebni embalaži, skupaj z ustvarjalnim in elegantnim oblikovanjem.

Ob nakupu pametnega telefona Redmi Note 11 Special Edition za 239 € bodo kupci za darilo dobili slušalke Redmi Buds 3 Lite.

Ob nakupu pametnega telefona Redmi Note 11 Pro+ 5G za 449 € pa bodo kupci za darilo dobili slušalke Redmi Buds 3 Lite.

Predstavite svoj slog z virtualno kartico Xiaomi Fan Card

To pomlad so tudi oboževalci Xiaomija vabljeni, da svoj edinstveni slog in osebnost predstavijo z virtualno kartico Xiaomi Fan Card. Spletni platformi se lahko pridružijo prek strani mi.com, se registrirajo z identifikacijsko številko računa in ustvarijo svoj lastni virtualni avatar. Virtualna kartica Xiaomi Fan Card je tudi poseben portal, kjer lahko oboževalci Xiaomija dostopajo do edinstvene ponudbe.

 

Foto: PR