Znani odvrgli majice: Razkrivamo, kdo!

majico

Družbena omrežja so v zadnjih dneh preplavile slike znanih Velenjčanov, ki so se odločili za drzen korak – odvrgli so svoje majice.

Fotografije zgoraj brez so posneli in na svojih profilih na omrežju Facebook objavili Peter Poles, 6pack Čukur, Matjaž Jelen, Iztok Melanšek, Uroš Kuzman, Vid Kavtičnik in Mario Šoštarič. Kljub temu, da še niso razkrili, zakaj so se za to odločili, so poudarili, da jim pod majico bije isto srce.

Kar je na prvi pogled zgolj nenavadna gesta, se lahko izkaže za nekaj več. V ozadju teh objav se najbrž skriva globlje sporočilo, ki ga še očitno ne želijo razkriti. Gre pa za potezo, ki kaže na njihovo trdno povezanost z mestom in ponos na svoje korenine.

Navkljub ugibanjem javnosti o razlogih za deljenje in spodbujanje drugih k enakem početju, ostajajo skrivnostni. Kljub temu pa so sprožili val pozitivnih odzivov na družbenih omrežjih, kjer so mnogi izrazili veliko podporo ter viralen odziv, saj so tudi drugi sodelovali v izzivu. 

Kaj se skriva za odvrženimi majicami? Morda je to le začetek nečesa večjega, kar bo še dodatno povezalo Velenje in okrepilo njihov ponos do svojega mesta.

Foto: PR