Brooklyn Beckham in Nicola Peltz: Vse kar morate vedeti o njuni prihajajoči razkošni poroki

brooklyn beckham

Lahko bi rekli, da bo šlo za zvezdniško poroko leta. Brooklyn Beckham in Nicola Peltz se bosta jutri poročila na Floridi.

Fraza ‘poroka stoletja’ je po navadi tista, s katero se pretirava, toda morda ne v primeru najstarejšega sina Victorie in Davida Beckhama ter njegove zaročenke Nicole Peltz. Brooklyn Beckham je svoje dekle leta 2020 zaprosil po dveh letih videvanja in jutri se bo par tudi poročil. In kaj lahko pričakujemo od poroke? Zagotovo veliko razkošja, saj bi naj za poroko zapravili kar 3 milijone dolarjev.

Bogati starši

Če ste mislili, da Brooklyn prihaja iz bogate družine, potem vam moramo povedati, da njegova zaročenka prihaja še iz bolj bogate družine. Oče 25-letnice je namreč poslovnež milijarder Nelson Peltz, njena mama Claudia Heffner pa model. Brooklynov bodoči tast ima tako kar 1,7 milijarde dolarjev premoženja, medtem ga imata Beckhamova vsak zase po 450 milijonov dolarjev.

beckhams

Kje se bo odvijala poroka?

Poroka se bo odvijala v vili v Palm Springsu na Floridi, ki je v lasti nevestinih staršev. Vila bi naj bila vredna vrtoglavih 76 milijonov dolarjev.

Kdo je na seznamu povabljencev?

Kot lahko ugibate, je seznam povabljencev poln zvezdniških imen, med njimi bodo Gigi Hadid, Nicole Richie, Eva Longoria, Mel B ter Gordon in Tana Ramsay, ki sta družinska prijatelja Beckhamovih. Govori pa se celo, da bi se naj poroke udeležila tudi princ Harry in Meghan Markle. Sir Elton John, ki je Brooklynov boter, se ceremonije žal ne bo mogel udeležiti, drugi boter Dave Gardner pa bo prisoten.

Brooklynovi poročni priči bosta njegova brata Romeo in Cruz, nevestina poročna priča pa bo njen brat Brad, medtem ko bo njena babica prevzela vlogo družice.

Par je že v preteklosti povedal, da bo imel židovski poročni obred.

Predporočna pogodba vseh predporočnih pogodb

Pred tednom dni je par podpisal tako imenovano predporočno pogodbo vseh predporočnih pogodb. Ker je družinsko premoženje na strani nevestine družine veliko večje, je tudi predporočna pogodba nastavljena bolj za njeno zaščito.

Nevestina obleka

Kot pri vsaki poroki vsi najbolj pričakujemo nevestino obleko. Medtem ko Nicola ni razkrila točnega stila obleke, ki jo bo nosila, vemo, da je igralka v Rimu obiskala modno hišo Valentino. Za oblikovalca obleke pa je bil nato potrjen njihov Pierpaolo Piccioli.

Vsekakor se že zelo veselimo ene najbolj razkošnih zvezdniških porok v zadnjih letih.

 

 

Foto: Theo Wargo / Staff / Jeff Spicer / Stringer / Getty Entertainment