Diane von Furstenberg x H&M HOME

Diane von Furstenberg x H&M HOME

Njeni vzorci so drzni in njene besede močne. Letos H&M HOME prinaša sodelovanje z ikono modnega oblikovanja Diane von Furstenberg. Kolekcija Diane von Furstenberg x H&M HOME bo v vaš dom vnesla barvno čarobnost in modni interier.

Gre za popolno kombinacijo – slavni vzorci modne oblikovalke Diane von Furstenberg so preslikani na čudovite kose za dekoriranje doma: dišeče svečke, blazine, odeje, lakirane škatle, vaze in še mnogo več. Belgijska oblikovalka je že pet desetletij ena glavnih modnih oblikovalk svetovnega kova, znana pa je po svojem kreativnem pristopu k barvam in vzorcem. In to sodelovanje ni nobena izjema.

Večina mojih vzorcev je iz narave. Pomanjšam jih ali povečam, spremenim barve – ampak moji vzorci so vedno v gibanju, tako kot narava,“ je povedala Diane von Furstenberg.

Že od nekdaj smo Diane von Furstenberg občudovali kot oblikovalko, ikono stila in žensko. Zato smo zares navdušeni, da lahko sodelujemo z njo. Njeni vzorci so brezčasni, prav tako pa nosijo drznost in samozavest, s katerima želimo navdihniti naše stranke. Medtem ko njena modrost in sporočilo opolnomočenja ponujata nekaj zares poživljajočega,“ je povedala Evelina Kravaev Söderberg, vodja dizajna in kreative pri H&M HOME.

 

Kolekcija Diane von Furstenberg x H&M HOME bo v spletni trgovini H&M na voljo od 16. aprila. Že sedaj pa si lahko ogledate vse izdelke iz kolekcije.

 

Foto: PR