Fotografije razkošne vile Jennifer Aniston

jennifer aniston

Vedno je zanimivo ‘pogledati’ v razkošne domove zvezdnikov, kajne? Zvezdnica serije Prijatelji, Jennifer Aniston ima na Bel Airu v Los Angelesu prekrasno vilo, vredno 21 milijonov dolarjev, ki s svojimi zemeljskimi toni in azijskem stilu deluje zelo pomirjujoče.

Po vlogi Rachel Green v kultni seriji Prijatelji je Jennifer Aniston posnela kar nekaj uspešnih hollywoodskih filmov. Nazadnje pa jo lahko gledamo v seriji The Morning Show, ki se predvaja na Apple TV+.

Uspešna igralka se je večino kariere držala vstran od družbenih omrežij, leta 2019 pa je oboževalce presenetila s profilom na Instagramu. Sedaj tam s svojimi sledilci (ki jih je že več kot 36.5 milijona!) velikokrat deli tudi posnetke in fotografije iz svojega življenja v vili na Bel Airu, ki je njeno zavetje. Zgrajena je bila leta 1965 in ko jo je leta 2011 zvezdnica kupila za 21 milijonov dolarjev, je bila kar se interierja tiče daleč od tega, kar si je želela. Z nekdanjim partnerjem Justinom Therouxom sta jo najprej dve leti renovirala. Želela sta vključiti azijski stil, zato je opremljena z elementi japonskega sloga. Sedaj Jennifer v njej živi sama s svojimi tremi kužki (Clyde, Sophie in Lord Chesterfield). Razprostira se na skoraj 800 kvadratnih metrih in ima štiri spalnice, šest in pol kopalnic, vinsko klet, luksuzni bazen in hišo za goste. Dajmo si jo ogledati …

Dnevna soba je kontrast svetlih in temnih odtenkov …

… v dodatnem prostoru pa ima tudi mizo za biljard, kjer preživlja čas z najboljšo prijateljico Courteney Cox.

Mini pogled v kuhinjo …

Njena spalnica in ogromna ‘walk in’ omara …

Čudovita kopalnica z vrtom v azijskem stilu …

aniston

Terasa z bazenom in vrtom …

aniston psi

 

V galeriji si oglejte še ostale fotografije vile:

 

Foto: Instagram, Daily Mail, Architectural Digest