Jesenski potep z otroško opremo znamke Nuna – sproščeno na sprehod in potovanje

nuna

Blagovna znamka Nuna z nizozemskimi koreninami navdušuje družine po vsem svetu. Otroške vozičke Nuna lahko srečate na ulicah čisto vseh slovenskih mest. Zakaj je ta otroška oprema tako zelo priljubljena?

Otroška oprema Nuna je do danes prejemnica več kot 320 nagrad, ki potrjujejo zanesljivost, kakovost, dovršen dizajn, inovativnost in praktičnost. Oprema Nuna ima edinstvene lastnosti, ki jih ni mogoče najti pri otroški opremi drugih blagovnih znamk. Pred več kot 10 leti je blagovna znamka navdušila s sofisticiranimi barvami, izjemno vzdržljivostjo in inovacijami. Nuna je kot prva med blagovnimi znamkami z otroško opremo pred kratkim predstavila lupinico (avtosedež 0+) z integriranimi Isofix konektorji, ki omogočajo namestitev lupinice na Isofix sistem v avtomobilu brez Isofix baze.

Unikatne lastnosti

Nuna navdušuje z edinstvenimi lastnostmi, ki jih ni mogoče najti pri otroški opremi drugih blagovnih znamk. Nuna lupinice in košare za novorojenčka imajo Dream drape magnetno zavesico, ki poleg zaščitne strehice dojenčku ponuja dodatno zaščito pred zunanjimi vplivi in malemu zakladku ponuja prostor za nemoten spanec in počitek. Hkrati pri večini košarah za novorojenčka lahko najdemo tako imenovani »mami žepek«. Gre za žepek za mamine potrebščine, ki se nahaja na dnu košare in je mami hitro in enostavno dostopen, v njem pa lahko shrani ključe, telefon, denarnico in druge dodatke. Športni sedeži Nuna vozičkov imajo All-season sedež. Gre za športni sedež, ki ponuja prilagoditve za vse letne čase (zračen sedež za toplejši del leta in toplejši sedež za hladnejši del leta). Nuna navdušuje s številnimi izjemnimi lastnostmi.

Testi in certifikati, ki potrjujejo varnost in kakovost

Otroška oprema Nuna je prejemnica preko 320 nagrad in priznanj. Nuna združuje dovršen dizajn, funkcionalnost in varnost. Številni izdelki so prejemniki prestižne oblikovalske nagrade Red Dot. Posebno pozornost Nuna namenja varnosti in skrbi za okolje. Številni izdelki imajo certifikat Greenguard Gold, ki potrjuje, da izdelek izpolnjuje stroge meje vrednosti kemičnih emisij. Na voljo so otroški avtosedeži Nuna za starost od 0 do 12 let. Mnogi avtosedeži navdušujejo z izjemnimi ocenami, ki potrjujejo zanesljivost. Vsi avtosedeži Nuna so prestali najstrožje varnostne teste. Samo eden izmed njih je Nuna Pipa Next, ki je maja 2020 prejel neverjetno ADAC oceno in presegel vsa pričakovanja. Nuna Pipa Next z Isofix bazo je prejela skupno oceno 1,2 za varnost in postala najbolje ocenjen i-Size avtosedež do 83/85 cm, s SIP sistemom za dodatno stransko zaščito, od leta 2016 dalje.

Oprema za novorojenčke, dojenčke in malčke – za vsakdan in za čas potovanj

Blagovna znamka Nuna resnično razume potrebe sodobnih družin in ustvarja opremo, ki se slogu modernih družin v največji možni meri uspešno prilagaja. Med otroškimi vozički so na voljo različni modeli; visoko zmogljivi otroški vozički za vse terene na eni strani in super lahki, mikro vozički, tako imenovani vozički marele s kompaktnim zlaganjem na drugi strani. Zadnja leta so vedno bolj priljubljeni tudi otroški vozički, ki uspešno združujejo udobje velikih športnih vozičkov in kompaktnost vozičkov marel. Starši si želijo vsakdan z otrokom poenostaviti, zato so kompaktno zlaganje, možnost uporabe opreme tako doma in skozi vsakdan, kakor tudi na potovanjih ter enostavno shranjevanje doma in v avtomobilu, postali nujni oziroma  najpomembnejše lastnosti otroške opreme. Vse našteto in še veliko več ponuja vrhunska otroška oprema Nuna.

Več o otroški opremi Nuna najdete v spletni trgovini Mali zakladi na malizakladi.si.

 

Foto: Jana Šnuderl, Model: Lara Nastran