Najboljše destinacije v letu 2022 – za solo potovanja

solo potovanja

Ženska solo potovanja so v zadnjem času postala zelo popularna, na kar kaže tudi iskanje teh besednih zvez v iskalniku Google, ki je v zadnjih treh letih naraslo za 62 %. Če si tudi vi želite potovati sami, imamo za vas nekaj krasnih destinacij.

Islandija

Islandija je ena najbolj varnih držav na svetu in pri solo potovanjih mora biti varnost zares na prvem mestu. V tej deželi je najbolje najeti avtomobil ali kombi in se podati po njenih čudovitih poteh. Islandija vam bo vzela dih – vseeno, če se boste tja podali poleti ali pozimi.

Tajska

Tajska je odličen kraj za spoznavanje ljudi. Če ste v svojih dvajsetih, bo najboljša izbira hostel. Prav tako boste ogromno videli in doživeli, naredite si le dober načrt, kaj vse boste obiskali, saj ima Tajska ogromno otokov.

Filipini

Na Filipinih živijo najbolj prijazni ljudje, prav tako pa znajo angleško, zato se ne bo težko sporazumevati.

Šrilanka

Hrana je neverjetno dobra, prav tako pa so cene nastanitev in prehrane povsem dostopne. In tudi ljudje so čudoviti.

Aruba

Aruba je otok na severu Venezuele, ki je poln prekrasnih plaž in lagun. Voda je kristalno čista, plaže pa peščene. Najbolje si je najeti avto in z njim prepotovati celoten otok, ki sploh ni tako velik.

Kanada

Kanada je odlična izbira za solo potovanja. Država je ogromna, ljudje pa so zelo prijazni. Prav tako je pokrajina zelo raznolika, zato boste videli zares ogromno.

5 stvari, ki jih ne smete obleči za na letalo

Foto: Nattakorn Maneerat / Getty Images Plus via Getty Images