Sanja Grohar: „Moja največja sreča je moja družina“

sanja grohar

Naša izvršna in lepotna urednica Ilona Penzeš vsak mesec v reviji išče odgovor na vprašanje ‘Kaj vas osrečuje?’. Tokrat ji ga je zaupala Sanja Grohar.

“Zdaj, ko sem starejša in sem mami, je moja največja sreča moja družina,” pravi modna vplivnica Sanja Grohar, ki je presenetila kot odlična pevka v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko. Že pred pisanjem bloga They Call Me Bam Bam je bila Sanja medijsko prepoznavna. Izpostavljenost na socialnih omrežjih in nato še selitev v London pa sta jo izstrelila med večje modne vplivnice.

Kreativnost

“Prav zaradi Instagrama so me ljudje lahko pobliže spoznali in mislim, da so takrat spremenili mnenje o meni na bolje. Socialna omrežja so mi všeč zaradi lažjega povezovanja, najboljše pa je seveda to, da so mi prinesla delo. Lahko sem kreativna in si sama razporejam čas za delo. Življenje v Londonu mi je dalo neverjetno širino, od modnih znamk do neverjetnih lokacij za fotografiranja,” pravi Sanja, ki se je konec lanskega leta preselila domov v Slovenijo.

Delo modne vplivnice

Mnogi delo vplivnic (influencerk) jemljejo kot zabaven hobi, a Sanja pravi, da delo vseeno ni tako enostavno, kot si mnogi predstavljajo. “V delu zelo uživam in marsikdo misli, da se za lepe fotografije ni potrebno nič potruditi. Vse fotografije so zelo premišljene, od lokacije, ure fotografiranja, izbora oblačil, se preoblačiti tudi na mrazu za dober posnetek, do dokončne obdelave pred objavo. Ko je bil Nicolaj še dojenček, je bilo to usklajevanje res težko. Vendar je to delo vredno, saj sem lahko več s svojim sinom in družino, za kar sem res srečna!”

sanja

Jutranja rutina

Njena jutranja rutina je čas za zajtrk, naravni sok in kavo ter za obvezno nego kože. “Kar se pa telovadbe tiče, sem zelo slaba v tem (smeh). Najraje hodim na sprehod, kar sem rada počela v Londonu. Tam sem raziskovala parke, tržnice s hrano, restavracije … Sem pa vesela, da smo spet doma, tu so najini starši, družina in prijatelji, ki sem jih tam močno pogrešala.”

Velika strast

Njena velika strast je moda, zato tudi ne čudi, da je naredila svojo linijo oblek, ki jo bo kmalu še nadgradila. “Pandemija mi je prekrižala načrte, saj sem želela svoj izdelek predstaviti že jeseni. Tako za to pomlad pripravljam svoj najljubši kos, brez katerega ne morem,” je skrivnostna Sanja, ki ima še eno strast – petje.

Vrnitev na TV zaslone

Čeprav ni pela že več kot pet let, se je pred kratkim vseeno odločila za sodelovanje v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko na Planetu. “Želela sem se vrniti pred TV zaslone, čeprav sem najprej hotela ponudbo že zavrniti. Ker me petje še vedno privlači, sem sprejela in sedaj sem tako navdušena, da lahko rečem, da je bila to ena izmed lepših izkušenj. Ta šov je čisto na drugem nivoju, snemali smo v Budimpešti, scena je bila neverjetna, prav tako ekipa, ki jo prav pogrešam!” Sanja je povsem presenečena, saj še vedno dobiva pozitivne odzive ljudi po šovu. Dobila je celo nekaj ponudb za nastope, tako da komaj čaka, da se lahko vrne na oder.

In katere so Sanjine najljubše stvari? Odgovor boste našli v aktualni reviji L&Z.

 

Intervju je objavljen v aktualni 155. številki revije L&Z.

Foto: Jana Šnuderl