To vam prinaša septembrski horoskop …

septembrski horoskop

September je v znamenju device, ki vsakemu astrološkemu znamenju prinaša malce zmede in stresa, po drugi strani pa tudi organiziranosti. Poglejte, kaj vam prinaša septembrski horoskop …

Devica (23. avgust – 22. september)

Za device je september rojstnodnevni mesec, prav tako pa je v vašem znaku sedaj sonce, zato boste motivirani, polni energije in zelo popularni med ljudmi. Vse to bi lahko dobro vplivalo na vas, sploh če iščete nov hobi, novo službo ali si želite nekaj sprememb na svojem videzu. Vseeno pa pazite, da si ne boste zadali preveč, saj boste posledično preveč na trnih. Najbolje je, da si zadate več ciljev in jih dosegate lepo počasi.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Velika verjetnost je, da boste ta mesec preveč razmišljali o določenih stvareh oz. se z njimi ukvarjali preveč časa. Morda samo podzavestno. Zato se lahko zgodi, da boste kdaj ob spanec, nervozni, nerealna pričakovanja ljudi okoli vas pa bodo zagotovo povišala vašo raven stresa. Na srečo pa boste imeli priložnost razmisliti o svojih mislih in čustvih ter tako postaviti vse na pravo mesto. Potrebovali boste nekaj miru in časa zase, da boste ugotovili, kje bi radi bili v naslednjih 6 mesecih do enega leta.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Ta mesec boste s svojimi besedami, dejanji in celo modnimi odločitvami vplivali na druge. Pripravite se, saj boste še pridobili na svoji popularnosti. Svoj vpliv zato uporabite za nekaj dobrega. Če imate takšne ambicije, je sedaj pravi čas, da se podate v dobrodelnost in organizirate kakšno dobrodelno akcijo.

Strelec (22. november – 21. december)

Ni skrivnost, da ste strelci bolj flegmatična astrološka znamenja, ob tem pa vam vseeno uspeva uresničiti svoje cilje, čeprav si ne zadate konkretnega načrta. Kljub temu pa boste ta mesec morali paziti na to, da ne bo vse skupaj postala ena velika zmešnjava in se boste morali bolj organizirati in osredotočiti.

Kozorog (22. december – 19. januar)

Sezona device je sicer znana po tem, da zna povzročiti stres, vendar bo kozorogom glede tega malce prizaneseno. Imeli boste priložnost, da stopite korak nazaj in v miru pogledate, kaj ste zgradili do sedaj. Seveda pa ne rabite skrbeti, da bi vaša ambiciozna narava izginila. Prav nasprotno, pomagala vam bo pri opravljanju nalog.

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Želja po popolnem nadzoru se bo ta mesec spremenila v nekaj samouničujočega. Sploh, če boste želeli narediti več stvari hkrati, zato se izogibajte konfliktom v službi. Prav tako pa se ta mesec posvetite izobraževanju na področjih, ki vas zanimajo.

Ribi (19. februar – 20. marec)

Ta mesec boste bolje razumeli vrednost zdravja in ljubezni. Zbrali se boste in postali še bolj učinkovita različica sebe. Prav tako pa boste še bolj motivirani za doseganje ciljev, saj vam je v preteklih mesecih motivacije zares primanjkovalo.

Oven (21. marec – 19. april)

Dali boste v visoko prestavo in reorganizirali svoje življenje, kar bo nujno po poletni sproščenosti. Ta mesec pa se boste vrnili tudi v vašo staro športno rutino, kar bo odlično za vaše počutje. Ne pozabite pa niti na lepotno rutino ter si vzemite nekaj minut dnevno samo zase in svojo kožo.

Bik (20. april – 20. maj)

Biki ste ustvarjalna bitja, zato bo tudi ta mesec v znamenju ustvarjalnosti, saj si boste omislili nov projekt. Pri tem se opomnite, da ne smete biti preveliki perfekcionisti, saj boste tako uničili vso zabavo. Ta mesec pa bo zelo pomembno tudi to, da se v svojem telesu počutite dobro in da imate dovolj energije.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

Ta mesec bo pomembno, da ohranjate svoj prostor okoli sebe, saj bo to igralo veliko vlogo na vaše mentalno zdravje. Vaše počutje bo vplivalo tudi na vaš dom, to pomeni, da bo ali zelo urejeno in čisto ali pa popolna zmešnjava in kaos. Ko boste v dvomih, vas ne rabi biti strah vprašati za pomoč, saj vam bodo ljudje z veseljem pomagali, le povedati jim morate, kaj potrebujete.

Rak (21. junij – 22. julij)

Ta mesec boste zelo zaposleni, prav tako se boste veliko naučili. Pri tem pa dajte na stran svoj ego in sprašujte vprašanja, ki vas zanimajo. Le tako se boste lahko izobraževali. S hladnejšimi dnevi pa se boste radi več zadrževali doma, zato si ustvarite svoj kotiček, v katerem boste uživali in se sprostili.

Lev (23. julij – 22. avgust)

Ta mesec bo zelo izražena vaša potreba po finančni in čustveni varnosti. Dobro načrtujte svoje finančne načrte, kar je za vas še posebej pomembno, saj vas lepe stvari lahko hitro zmotijo pri varčevanju. Zato boste morali ustvariti zdravo ravnovesje med zapravljanjem in pametnim nakupovanjem.

 

 

Foto: grinvalds / Getty Images Plus via Getty Images